Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Smarte tips til vedlikehold av boblebad

For at et boblebad skal kunne fungere optimalt, må det vedlikeholdes. Med disse smarte tipsene vil vedlikehold av boblebadet det gå som en lek.

Enkelt vedlikehold av spabad på 1-2-3. Vi er eksperter på boblebad og dette er våre anbefalinger for et spabad og vannkvalitet i topp stand. 

 

1. Spafrog

Rent vann uten å gjøre noe som helst? Det får du med Spafrog! En flotør sørger for at vannet i spabadet holder seg fritt for bakterier med en kombinasjon av bromin og mineraler.

 

2. Teststrips

Med teststrips blir det lett å holde kontroll på vannkvaliteten. Disse små stripsene dyppes ned i vannet, og måler bromin, pH og total alkalitet.

 

3. Start kit

Det blir egentlig ikke enklere enn å kjøpe et klorfritt start kit. Pakken inneholder et behagelig og luktfritt desinfeksjonsmiddel som er enkel å bruke.

Pakken inneholder Granular og Aktivator, to produkter som skal brukes sammen for varig desinfeksjon. Og ikke bare det, teststrips følger med på kjøpet.

 

4. Filteravtale

Filter er noe man alltid vil trenge, og filteret må byttes jevnlig. Det anbefales at de byttes én til to ganger i måneden. Med en filteravtale vil du alltid ha et rent filter for hånden og gir den best mulige totalopplevelsen av det å eie et MSpa.

En slik avtale vil spare deg penger og sikrer en fantastisk vannkvalitet.

 Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Utemiljø Spørsmål og svar Produkt Tilbehør Pizzaovn Vannkjemi Helse Ekstrautstyr