Fremhevede artikler

Sorter etter tema
MSpa.no
Av
08. april, 2019

Smart oppbevaring av boblebad

Enten du skal flytte ditt oppblåsbare boblebad fra boligen til hytta, eller om du bare skal pakke det ned for en periode, er det noen få ting du må huske på.

 

Innimellom kan det tenkes at du ønsker å pakke sammen det oppblåsbare boblebadet ditt for en kort periode. Da er det greit å passe på at man har alle ting på stell – slik at det blir like enkelt å pakke det ut på nytt som da du først kjøpte badet. 

 

Ikke lagre det for kaldt 

I tillegg til at badet må oppbevares tørt og uten eksponering for sollys, skal ikke ditt oppblåsbare spabad oppbevares steder det er veldig kaldt. Temperaturmåleren på den valgte lagringsplassen skal aldri vise mindre enn 0 grader. 

 

Slik pakker du boblebadet sammen 

For drenering av bassenget slå du først av alle kontroller på kontrollpanelet og løsner ventilen på utsiden av boblebadet til den løsner fra dreneringskoblingen. Deretter slår du på den svarte avløsslangen på avløpspluggen! Deretter er det bare å trekke og åpne avløpet på avløpsenheten og la vannet strømme ut. Se til at vannet renner til et praktisk sted.

Etter alt badet er tomt lar du boblefunksjonen gå i 90 minutter for å tørke bunnen av bassenget. Deretter fjerner du kontrollpanelet og filterpumpen. Deretter er det bare å sørge for at alt vann er ute og tørke av. Skru av hele luftventilen når du er fornøyd med arbeidet og se at bassenget blir tømt for luft.

 

Ikke lagre vått

Det er viktig at du er sikker på at alt av vann er ute av badet og tørket av før du lagrer det. Dette er noe du vil takke deg selv for når du tar opp badet igjen neste gang du skal bruke det.

Og se der – vipps så hadde du lagret ditt oppblåsbare boblebad trygt!

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse