Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Smart oppbevaring av boblebad

Enten du skal flytte ditt oppblåsbare boblebad fra boligen til hytta, eller om du bare skal pakke det ned for en periode, er det noen få ting du må huske på.

Innimellom kan det tenkes at du ønsker å pakke sammen det oppblåsbare boblebadet ditt for en kort periode. Da er det greit å passe på at man har alle ting på stell – slik at det blir like enkelt å pakke det ut på nytt som da du først kjøpte badet. 

Her er noen tips og triks til hvordan du kan oppbevare ditt boblebad smart og effektivt.

 

Slik pakker du boblebadet sammen 

For drenering av bassenget slår du først av alle kontroller på kontrollpanelet og løsner ventilen på utsiden av boblebadet til den løsner fra dreneringskoblingen. Deretter slår du på den svarte avløpsslangen på avløpspluggen! Deretter er det bare å trekke og åpne avløpet på avløpsenheten og la vannet strømme ut. Se til at vannet renner til et praktisk sted.

Etter at badet er tømt lar du boblefunksjonen gå i 90 minutter for å tørke bunnen av bassenget. Deretter fjerner du kontrollpanelet og filterpumpen. Til slutt er det bare å sørge for at alt vann er ute og tørke av. Husk å skru av hele luftventilen når du er fornøyd med arbeidet og se til at bassenget blir tømt for luft.

Vi tilbyr lappesett til vedlikehold av boblebad!

 

Tørk boblebadet før lagring

For å unngå slitasje og ødeleggelser er det viktig at du tørker boblebadet helt tørt før du lagrer det. Vær helt sikker på at alt av vann er ute av badet.

Det er også viktig å unngå at direkte sollys treffer boblebadet. Sollys sliter sakte, men sikkert på materialene og kan misfarge boblebadet. Dette er noe du vil takke deg selv for når du tar opp badet igjen neste gang du skal bruke det.

Står boblebadet ditt ute året rundt? Isolér boblebadet med Jackofoam

 

Unngå kald lagringsplass

I tillegg til at badet må oppbevares tørt og uten eksponering for sollys, er det viktig at boblebadet ditt ikke oppbevares steder det er veldig kaldt. Temperaturmåleren på den valgte lagringsplassen skal aldri vise mindre enn 0 grader. 

Og se der – vipps så hadde du lagret ditt oppblåsbare boblebad trygt til neste gang!

Beskytt boblebadet ditt – bruk beskyttelsestrekk

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Utemiljø Spørsmål og svar Produkt Tilbehør Pizzaovn Helse Ekstrautstyr