Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Slik slapper du maksimalt av i boblebadet

Boblebad er avslappende i seg selv. Likevel er det steg du kan ta for å gjøre opplevelsen ekstra avslappende.

Hvem liker vel ikke følelsen av brusende bobler som omfavner kroppen? Enda bedre blir det når du klarer å slappe av 100 %. Følg disse tipsene når du skal unnslippe hverdagens kjas og mas.

 

Rydd kalenderen

Se det for deg: Du ligger i boblebadet og har glemt tiden! Kinoen begynner jo snart ... Dette hørtes vel ikke ut som et usannsynlig scenario? Det unngår man dersom man rydder kalenderen før man lar kroppen omfavnes av tusenvis av velgjørende bobler.

 

Det er noe med det å ikke skulle holde et øye med klokka. Tid er ikke alltid like enkelt å holde kontroll på når man har det himmelsk, og det å sjekke klokka hvert 10. minutt vil ødelegge opplevelsen. 

For all del, dette betyr ikke at man ikke skal kunne ta et kort velgjørende bad når man trenger det. Forskjellen er bare at det er ikke de gangene du er ute etter maksimal avslapping.

 

Sett på musikk

Visste du at musikk har mer for seg enn bare fornøyelse? Musikk påvirker faktisk hele kroppen. Forskning viser at musikk gjør at du presterer bedre fysisk, bekjemper sykdom og stress mer effektivt og restituerer fortere etter en tøff treningsøkt. Det som fungerer best er favorittmusikken, uavhengig av hva det er. Med andre ord trenger du ikke å dra frem Mozart for at det skal fungere.

 

Det finnes altså ikke mangler på grunner til at en høyttaler gjør seg svært godt til boblebadet ditt. Uansett hvilken stemning du er ute etter vil en høyttaler laget spesielt med tanke på utendørs bruk. Her kommer høyttalere fra HTX inn. Høyttalerne har over 17 timers spilletid for musikk, Bluetooth NFC-teknologi, AUX-inngang og er selvfølgelig sprutsikker.

 

Ta det et steg videre med aromaterapi

Det å la kroppen omfavnes av bobler og varmt vann i et massasjebad er godt for både kropp og sjel. Hvis du samtidig byr alle sansene opp til dans, kan du ta badeopplevelsen til nye høyder.

Aromaterapi er mer enn bare velvære. Her tar man i bruk plantenes aromastoffer for å hjelpe kroppen å slappe av. Effekten oppnår man ved å smøre disse oljene på huden, bruke dem i massasje, ha dem i badevann eller ved å puste oljene inn.

Behandlingen skal virke avslappende og forfriskende. Når du har det stressende på jobben, har alt for mye å gjøre eller annet hodebry, setter det seg lett i kroppen.

Det er en rekke oljer som blir bruk i aromaterapien for å lindre stress, så her er det bare å lukte seg frem til sin favoritt.

 

Sitte- og nakkeputer for komfort

Etter en lang arbeidsdag er det viktig å sitte godt. Det hjelper også på det å gjøre badeopplevelsen med avslappende. Nakkeputene i vår nettbutikk en er kombinasjon av nakkepute og glassholder. Og vipps så hadde både nakken og drikken et godt sted å hvile.

Også bakenden fortjener å sitte på noe mykt og behagelig når det er tid for å slappe av. Disse sitteputene vil virkelig gjøre at du slapper bedre av. De fylles med vann slik at de ikke flyter opp og er i veien. De er også konstruert på en måte som gir maksimal sittekomfort.

 

La det bli (LED)lys

Et av Mspas mest populære produkter er LED-lys som passer i alle spa. Lyset styres enkelt med en fjernkontroll som enten lyser opp badet eller fyller det med vakre farger. Det er enkelt å styre lysets intensitet og hvis du er i det festlige hjørnet kan man stille inn lyset til å blinke.

 

Hvis du ønsker ekstra lys i badet er det mulig å gjøre slik at flere enheter reagerer på samme fjernkontroll. Enklere blir det rett og slett ikke å skape skikkelig stemning i boblebadet!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse Pizzaovn