Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Har du boblebad? Slik skaper du god stemning | Mspa.no

Ulike badesituasjoner stiller forskjellige krav til stemningen. Det er sjeldent mye som skal til for å gjøre et ellers behagelig dypp i boblebadet til en helhetlig opplevelse. Her har du våre tips.

Det å lage god stemning er en kunst, men det er ikke rakettforskning. Noen ganger kan man sette seg fast i rutiner, og kanskje kjenne på følelsen av at opplevelsen mangler det lille ekstra. Vi har heldigvis lang erfaring med boblebad-glede så vi deler gjerne våre erfaringer.

 

Når venner kommer på besøk ...

Dersom man skal generalisere har kvinner og menn noe ulike preferanser når det kommer til stemningsskapere, spesielt når de inviterer gjengen på besøk. Dette betyr selvfølgelig ikke at det ikke finnes jente- eller guttegjenger som har andre interesser enn følgende:

 

Venninnekveld

Inviter jentene på vinkveld i badetøyet. Da er det bare å sprette hvitvinen og gjøre seg klar for en aften med dype samtaler og latterkramper. Det er veldig deilig og varmt i boblebadet, så ta med noen fryste druer når dere hopper oppi som kan holde hvitvinen kald. Uknuselige champagneglass er heller ikke dumt å skåle for livet med.

 

Hva gjelder underholdning for kvelden er det enkle ofte det beste. Finn frem en spilleliste som passer til stemningen, enten det er rolig bakgrunnsmusikk eller 90-tallsslagere som vekker nostalgien. Det er også muligheter for å utstyre oppblåsbare boblebad med stemningsskapende LED-lys som er prikken over i-en.

 

Guttekveld

Som Jokke ville sagt, «Ja, så sitter vi her igjen, og venter på at, noe skal skje ...». Når gutta kommer på besøk er det gamle røverhistorier som deles, men underholdning burde også være i fokus. Når badebukse og øl står på planen er det perfekt å ta med en bærbar PC eller TV ut i det fri og sette på en kamp i bakgrunnen.

Boblebad fra MSpa er nemlig såpass stillegående at dere ute problem vil høre kommentatorenes kamprop, samtidig som det er mulig å holde en samtale. Med en oppblåsbar flytende bar fylt til randen med isbiter og øl ligger alt til rette for en uforglemmelig kveld.

 

Kvalitetstid med den du har kjær

Musserende bobler og boblevann er ikke så dumt når man endelig har litt tid alene med partneren. Fyr opp en spilleliste med romantisk musikk, legg dere godt til rette og nyt hverandres selskap. Ved spesielle anledninger er det kanskje på tide å sprette en champagne? Fyll badet med litt aromaterapi, kanskje duften med det passende navnet Romance.

Selv om spabadets bobler står for hoveddelen av massasjen er det alltid godt å bli knadd litt på. Bytt på å gi hverandre en god skulder- eller fotmassasje, det vinner dere begge på.

Om dere ønsker er det mulig å handle inn et LED-lys for at også belysningen blir ideell for kjærestetid. Still lyset inn til å veksle mellom vakre og stemningsfulle farger.

 

Når du trenger litt tid for deg selv

Egenpleie er godt for både kropp og sjel. Det å tilbringe tid med venner, barn eller kjæreste er vel og bra, men noen ganger trenger man å ha litt egentid. For den perfekte stemningen i og rundt boblebadet, har lyslenker en helt fenomenal effekt på kveldstid når solen begynner å gå ned.

 

De fleste har egne preferanser for hva slags lyder som passer seg når man skal slappe av og nyte. Noen liker rolig musikk, andre er tilhengere av stillhet. Det er også mange som har blitt bitt av lydbok-basillen! Som tidligere nevnt er oppblåsbare boblebad fra MSpa meget stillegående, lyden er faktisk lavere enn 70 desibel.

 

Da gjenstår det bare å brygge en kopp med deilig te og nyte ...

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse Pizzaovn