Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Oppgradere sommerhytta? Se våre tips her | Mspa.no

Du trenger ikke nødvendigvis strippe hytta helt for å få den frisket opp. Her er enkle grep du kan ta for å skape ditt eget ferieparadis. 

 

Ferie- og fridager er perfekte for hytteoppussing. Hvis du vil ha en litt mer kreativ og krevende sommer er det mye du kan gjøre for å oppgradere hytta. Inviter familie eller venner, finn frem noe snack og godt å drikke og del ut oppgaver. Oppussing kan nemlig være utrolig gøy, og vanskelig trenger det absolutt ikke være. 

 

Pust inn, pust ut

Grønt er skjønt, og inn som bare det. For å gi sommerhytta en litt grønnere profil er det masse triks og knep som kan brukes. Dersom du vil skape et bedre innemiljø finnes det utrolig mange planter som både renser og fukter luften slik at du kan puste enda litt lettere på hytta. Ikke nok med det, forskning viser også at dersom vi omgir oss med planter vil stressnivået synke. Dekorer med for eksempel bregner, eføy eller fredslilje for en enda mer avslappende hytteperiode.

 

Redd biene!

Skal du velge uteplanter til hyttehagen anbefaler vi at du slenger inn noen bie-vennlige planter. Over hele verden synker både bie- og humletall. Uten disse summende skapningene ville faktisk store deler av matproduksjonen i verden ha kollapset. Takk ikke bare kua for maten, en tredjedel av kosten vi får i oss skyldes nemlig humlene og biene.

For en mer livlig hage full av produktive pollenbærere bør du for eksempel plante blåbær, bringebær, honningurt, krokus og lavendel. Ikke bare dufter bie-vennlige blomster herlig, de ser også flotte ut, og du kan spise flere av dem etter avblomstringen.  

 

Sol inne, sol ute

Solceller er også en flott investering til hytta. Du kan velge å kjøre fullt ut med solcelletak, men det trenger ikke være så vanskelig heller. Hva med å teste ut solceller i en litt mildere grad til å begynne med? Hos MSpa er alle utedusjer solcelledrevet, 100 prosent økologiske og enkle å installere. De kobles direkte til hageslangen og varmes opp av sola slik at du kan nyte en deilig dusj ute i det fri.

Har du boblebad eller basseng blir utedusjen et perfekt tilbehør. Dersom du svømmer i sjø eller innsjø kan du skylle av deg før du går inn i hytta. Hvis du har slitt deg gjennom en lang gåtur kan du vaske bort svette mens kroppen får nyte solstråler over hele seg.

 

Enkel luksus i ferien med boblebad

Hvis du vil heve hytteturen ytterligere anbefaler vi å rydde plass til et oppblåsbart boblebad. Det finnes ikke noe mer luksuriøst enn å bli skånsomt massert av varme bobler mens du nipper til et glass sprudlende.

Boblebadene er enkle å fylle og tømme, og tar svært liten plass når luften er ute. Du kan velge å la boblebadet bli værende på hytta eller ta det med deg hjem igjen i bilen dersom du vil benytte deg av hverdagsluksusen hjemme i hagen også. Idylliske hytteomgivelser blir enda vakrere når de nytes fra et helt eget hjemmespa.

 

Interesse for interiør

Selv om du ikke har annen snekkererfaring enn den du opparbeidet deg i sløyden på ungdomsskolen, kan du likevel enkelt skape en helt ny hytteidentitet. Litt maling, egenprodusert kunst og nye detaljer og tilbehør er alt som skal til. Dra inn friske farger på veggene og hold detaljer som puter, tepper og bilder i stil med den nye fargepaletten. Hvis du heller vil gå for trygge og nedtonede vegger kan du alltids spirte de opp med mønstrede sofaputer, eller kanskje til og med helt nye trekk til møblementet.

Knall til med flott kunst på veggene, eller gi hytta et personlig preg med familiebilder i ulike størrelser rammet inn i fargerike rammer. Føler du deg ekstra kreativ kan du også plukke opp en malerpensel og la din indre kunstner bli inspirert. Egenprodusert kunst på veggene er aldri feil.  

 

Dersom du trenger litt inspirasjon før du starter opp prosjektet, er det bare å ta en titt på TV2 sin serie, Sommerhytta.

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Utemiljø Produkt Spørsmål og svar Tilbehør Pizzaovn Vannkjemi Helse Ekstrautstyr