Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Kjøpe spaprodukter i nettbutikk? Prøv disse | Mspa.no

Etter at boblebadet har gjort susen for å løsne stive muskler og ledd, er det på tide å ta vare på utsiden av kroppen også. Pleieserien fra Scandinavian SpaCare er den perfekte avslutningen på et velgjørende bad.  

Selvpleie er den beste og viktigste pleien. Uansett hvor ofte du bruker boblebadet ditt, vil det være behov for å gi hud og hår ekstra næring etterpå. Da er det praktisk at Scandinavian SpaCare har utviklet en pleieserie spesielt tilpasset for å dekke alle behov hud og hår måtte ha etter et boblebad.

 

Ren kropp, ren samvittighet

Det føles ekstra godt å benytte en pleieserie som er så snill at samvittigheten din kan være like ren som det du selv blir. Både sjampo, balsam, dusjsåpe og fuktighetskrem er helt fritt for skadelige kjemikalier, parabener, mikroplast og syntetiske fargestoffer. I tillegg har produktene aldri har blitt testet på dyr. Det blir ikke stort bedre enn dette – og det uten at det går på bekostning av kvaliteten på produktene!

 

Hvorfor bør du bruke Scandinavian SpaCare etter et boblebad?

Gode rutiner for etterpleie når man har vært i vann, både med og uten bromin eller klor, er viktig for å opprettholde en god fuktighetsbalanse i hud og hår. Å bade fjerner det naturlige fettlaget vi har utenpå huden vår. Dette gjør oss mer disponert for tørr hud. Nå trenger du ikke bekymre deg for dette lenger, dersom du følger disse stegene:

 

  1. Etter å ha kost deg i boblebadet ditt, vasker du helt enkelt håret med Scandinavian SpaCare Shampoo. Denne er spesielt utviklet for bruk etter bad i boblebad eller basseng tilsatt bromin, klor og annen vannkjemi. Det renser håret effektivt og fjerner all lukt. Lukten blir isteden erstattet med en herlig duft av grapefrukt!

 

  1. Etter at sjampoen er skylt ut, tar du en klatt Scandinavian SpaCare Conditioner og fordeler jevnt i lengdene for å mykgjøre, gjenoppbygge og styrke håret. Dette er en viktig prosess som lukker skjellaget i hårstråene så de holder seg sunne lenger. Dette gjelder både for kort og langt hår.

 

  1. Mens du lar balsamen sitte i håret og virke i noen minutter, bruker du tiden på å vaske kroppen med Bath & Shower gel – en silkemyk og skummende dusjsåpe med aloe vera. Denne er spesielt utviklet for å fjerne lukt av vannkjemi, så her er det bare å bade i vei også før du skal på tilstelninger der du kanskje må lukte litt ekstra godt. Skyll kropp og hår fritt for pleieproduktene og tørk deg med et håndkle.

 

  1. Når man skal over til det neste steget, Scandinavian SpaCare Bodylotion, er det lurt å begynne påføringen av fuktighetskrem før du har tørket helt, for dette er nemlig tidspunktet da huden er mest mottagelig for ny fukt, og kremen får virkelig gjort jobben sin.

 

Pleie som passer for alle

Ettersom denne pleieserien er så snill, passer den godt til både mor, far, søster, kusine, besteforeldrene dine, naboen din ... ja, hvem som helst! Så hvorfor ikke gi det bort i en gave til en du er glad i? Luksuspleie er en fantastisk gave som alle blir glade for, og disse produktene er intet unntak. Man trenger heller ikke ha boblebad fra før for å nyte godt av denne pleieserien, men livet blir generelt langt bedre med et boblebad.

 

En samarbeidspartner valgt med omhu

SpaCare er den eneste produsenten av pleiemidler spesielt utviklet for spa i Skandinavia. Etter 25 år i bransjen er de så suverene på sitt fagfelt at vi i Mspa.no med stolthet benytter dem som leverandør av pleiemidler til våre kunder. Dette er trygghet og kvalitet hele veien!

 

Ønsker du å bestille pleieserien, eller har du spørsmål? Ta kontakt med oss.

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Utemiljø Spørsmål og svar Produkt Tilbehør Pizzaovn Helse Ekstrautstyr