Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Morsomme ting å gjøre i boblebadet

Boblebadet er stedet mange finner roen. Likevel kan det også være rom for andre ting en kun avslapning blant de varme boblene.

Å nyte et spabad etter en lang dag er nok noe av det skjønneste du kan finne på. Du setter av tid til å ta vare på deg selv, kroppen din og sinnet ditt. Selv om få går lei av kun å nyte livet i boblebadet, finnes det flere aktiviteter du kan finne på i vannet. Kanskje kan en av disse idéene bringe nytt liv til din hverdagslige boblebadrutine?

 

Stjernetitting

En romantisk kveld i boblebadet vil uten tvil bli enda bedre under en stjerneklar himmel. Dersom du og partneren din kan finne roen sammen vil det evige himmeltaket bidra til dype og spennende samtaler. Vi mennesker blir litt ekstra filosofiske når vi titter opp på stjernene. Kanskje er det fordi vi plutselig føler oss så små? Eller er det fordi vi innser at universet er så umenneskelig stort?

 

Dersom du vil lære ungene om astronomi, kan det også være gøy å gjøre det fra komforten i ditt eget boblebad. Astrologi og stjernetegn er også morsomt å lære, og før du vet ordet av det husker nok en generasjon hvordan Ursa Minor og Ursa Major ser ut, og vips kan de oppdage Orions belte helt på egenhånd.

 

Vanntette spill

En annerledes spillkveld? Ja takk! Med vanntette kortspill eller brettspill vil du i boblebadet kunne legge til rette for en begivenhet få glemme. Denne aktiviteten passer like godt for barn som voksne, og kanskje du klarer å inkorporere noen morsomme regler som passer bra i vannet?

Dersom du skal skaffe deg et vanntett spill bør du sørge for å kjøpe det fra en pålitelig leverandør. Mye kan raskt gå i stykker dersom det ikke er laget for en ordentlig dose vann, men kun tåler en liten sprut.

 

Musikkbingo

Hvorfor ikke hente ut en bærbar og trådløs høyttaler som tåler vannsprut og sette i gang med en runde musikkbingo? Dette er en aktivitet som krever litt forarbeid, men vil absolutt bli satt pris på av de fleste. Her kan du legge opp musikken slik at du treffer målgruppen godt, enten det er snakk om venner, familie eller yngre barn.

 

Lag en spilleliste, gi deltagerne ulike ark med forskjellige sangtitler (laminert eller vannfast på en eller annen måte) samt en tusj – og sett i gang. Spill av korte klipp fra sangene, og gi spillerne litt tid på å krysse av dersom de har den riktige tittelen på arket. Enda mer stas blir det dersom du har en premie ventende.

 

Les en god bok eller et blad

For noen vil det alltid være behov for å gjøre mer enn å bare slappe av, også i boblebadet. Da kan det være hyggelig å lese en god bok eller kikke i et magasin mens en hviler kroppen litt. Dette bør gjøres over kanten slik at arkene ikke blir våte, og derfor kan det være lurt med et rottingsett som går pent rundt boblebadet. Her kan du legge fra deg boken på tørt underlag og bla i vei.

 

Et annet alternativ er å lytte til en spennende eller interessant lydbok fra en høyttaler som tåler litt vann. Da får du med deg litteraturen din, uten fare for å skade en papirbok. Ligger du lenge nok får du kanskje også med deg mer enn du ellers ville dersom du selv hadde lest i boken.

 

Nyt en deilig drink

Deilige drinker passer gjennom hele året, det gjelder bare å tilpasse dem sesongen. Om sommeren smaker det herlig med en frisk fruktdrikk med store mengder isbiter, mens om vinteren higer de fleste etter en varm kopp kakao eller litt krydret gløgg. 

 

Husk at det finnes utallige alkoholfrie varianter av drinker som det er enkelt å eksperimentere med. Disse passer utmerket for de som skal kjøre, de som ikke drikker alkohol og barn som også vil kose seg med noe godt blant boblene. Dere kan gjerne starte på kjøkkenet – hvor alle får mikse sin egen drink, før dere synker ned i boblebadet og koser dere med noe hjemmelaget og godt.

 

Hos MSpa finner du fantastiske boblebad i ulik størrelse og design. Du vil garantert finne noe som faller i smak hos oss.

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse