Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Luksus skal ikke være dyrt

Er du en av de mange som tenker at boblebad i hagen er en luksus forbeholdt de rike og berømte, tar du heldigvis feil. Boblebad trenger nemlig ikke koste flere hundretusen kroner.


Følelsen av å komme hjem etter en lang dag og la kroppen omfavnes av tusenvis av bobler og behagelig varmt vann er noe vi unner hvermannsen. Selv om mange boblebad koster skjorta, betyr ikke det at alle gjør det.

 

Flere prisklasser

Ved å hente inn boblebad i flere prisklasser i sortimentet sikrer vi at de aller fleste har mulighet til å unne seg et spabad i hagen. Det rimeligste boblebadet fra vår nettbutikk koster under 6000 kroner. Grunnen til dette er at vi mener pleiende hverdagsluksus ikke skal svi hull i lommeboken.

Selv ikke våre mest eksklusive modeller har priser til å rynke på nesen av. Vi har holdt hele sortimentet på et moderat prisnivå for å sikre at alle kan plugge i kontakten, lene seg tilbake og koble ut – enten alene, eller med venner og familie!

 

Mye boblebad for pengene

Boblebad i lekre design og med høy kvalitet er ikke å forakte. Ja, faktisk har vi solgt mer enn 51 000 boblebad, og har i dag tusenvis av fornøyde og trofaste kunder i hele Norge. Ikke bare det – vi er i kraftig vekst! Det er mange som har fått øynene opp for å unne seg det lille ekstra til en rimelig penge.

Selv om boblebadene er såpass rimelige er hver eneste komponent av høyeste kvalitet. Det er viktig at man ikke ender opp med et boblebad man er misfornøyd med. Vi kan skilte med å ha vunnet flere tester og at vi er Norges mest solgte boblebad – 8 år på rad! Gjennom årene har vi bevist at vi er en leverandør som leverer kvalitet.

 

Spa i egen hage

Når man nevner ordet boblebad dukker det umiddelbart bilder av lekre spahotell og late feriedager i hodet. Det å unne seg en spadag kan være så mangt – en avslappende avslutning på en lang dag, et sted å samle nye krefter før man tar fatt på dagen eller et sted å samle venner og familie for lek og moro.

Det er viktig for oss å understreke at det ikke koster gull og grønne skoger å skaffe seg dette hjemme – så ikke la det bli med tanken. Spander litt ekte luksus på deg selv, enten hjemme, på hytta eller begge deler. Her i det kalde nord bør det være lov å unne seg et lite sydenparadis som kan nytes hele året.

 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse