Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Slik kan du øke utleieverdien på din bolig | Mspa.no

For deg som leier ut hele eller deler av boligen din, er det essensielt å finne måter å øke utleieverdien på. Et oppblåsbart boblebad i hagen kan virkelig bidra – her er hvorfor.

 

For den som leier ut bolig finnes det er en rekke metoder for å heve inntekter på utleie. Disse tiltakene kan være store og små. En av de mindre du kan gjøre er å plassere et boblebad i hagen!

I utgangspunktet finnes det ikke noen fast standard for hva du kan kreve i leie. Dermed vil mange argumenter du enkelt kan gjøre noe med være med å dra prisen opp. Størrelse og beliggenhet kan du jo ikke endre på, men standard, utseende og unike salgsargumenter kan du alltid påvirke.

 

Tiltrekker flere leietakere

Tilbud og etterspørsel vil være avgjørende for markedsprisen for din utleieenhet. Enkelt forklart kan man si at dersom det er et stort antall personer som ønsker å bo i hybelen eller leiligheten vil man kunne ta en høyere leiepris. Et boblebad tilhørende boligen, eller at det er tilgjengelig, vil være et unikt argument ut mot leiemarkedet.

 

Gir mer verdi for en liten pris

Boblebad fra Mspa vil være en relativt liten investering for utleier. Dette vil være med på å heve standarden og tiltrekke flere potensielle leietakere, uten at det koster deg særlig mye. Et integrert boblebad vil gjøre samme nytten, men koste deg betydelig. Et oppblåsbart boblebad derimot vil heve standarden uten at det koster skjorta.

 

Det vil ikke være en tapt kostnad

En av mange fordeler med et oppblåsbart boblebad, er at du kan ta det med deg. Hvis du investerer i et integrert boblebad vil det ikke bare være mer penger du spytter inn, du vil ikke kunne ta det med deg dersom du skulle selge det videre. På en side vil kanskje et integrert boblebad heve verdien, men på en annen side vil det være en klar risiko. Med et flyttbart boblebad vil du enten kunne ta det med deg eller selge det videre dersom du i fremtiden finner ut at du ikke får bruk for det.

 

Dette må du huske på

Dersom du allerede har leietakere i din utleieenhet, kan du kun kreve husleieøkning i samsvar med konsumindeksen én gang i året. Denne kan du enkelt regne ut selv på nettsidene til Statistisk sentralbyrå.

 

Det er også viktig at du husker at boblebadet vil bli brukt. Her gjelder samme regler som all annen normal slitasje. Er leieboligen en del av utleiers egen bolig, og tanken at dere begge skal benytte dere av det? Da bør du passe på at det ligger gode interne rutiner til grunn. Dette innebærer alt fra bruk til rens og generell etikette.  

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse Pizzaovn