Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Slik skaper du god stemning med LED-lys ute | Mspa.no

Når dagene blir lysere bruker vi mer tid i hagen, men selv på dager hvor solen nærmest ikke går ned bak horisonten kan det være positivt å ha litt ekstra lys. Ikke bare er det en stemningsskaper, men det gjør at det blir lettere å sitte ute til morgenen gryr med gode venner.

Man tenker gjerne at hagebelysning tar seg ekstra godt ut på vinteren og høsten, når tussmørket regjerer og det er mørkt lenge. Det er ikke feil det heller, men det betyr ikke at årets lyse måneder ikke fortjener lyssetting.

 

Bruk LED-lys

Det å investere i LED-lys gjør at du sparer penger og tid på å skifte ut lyset titt og ofte. LED-pærer varer nemlig svært mye lenger enn andre pærer og kommer i mange forskjellige utgaver og farger. Alt fra lysslynger til lyset i boblebadet kan kjøres på LED-pærer!

 

Tenk igjennom formålet

Hva skal lyset være for? Er det for hyggelige utestunder, for å skremme bort innbruddstyver eller rett og slett bare skape dynamikk? Svaret er sannsynligvis en kombinasjon av alle tre, men lag deg en plan for hvordan oppsettet skal være.

For hygge kan du være kreativ, for beskyttelse kan du legge inn bevegelsessensor (det sparer også strøm!) og for en generelt stilig belyst hage kan du velge spotter som du plasserer strategisk.

 

Gjør noe utenom det vanlige

Hvis du har en paviljong eller utemøblement som står på en fast plass kan det være kult med lysslynger med store pærer som gir følelsen av å være på restaurant i utlandet. Gjør noe ekstra ut av det oppblåsbare boblebadet i hagen – LED-belysning fra MSpa kan stilles inn til å lage en klart lys, lys med farger eller til å veksle mellom spennende og kule farger. Garantert et blikkfang på sommerkveldene.

 

Lyssett omgivelsene

Har du noe i hagen som fortjener å skinne døgnet rundt? Kanskje et stilig tre eller noen blomster i bedet du er ekstra stolt av? Lys det opp da vel! Det vil også gi hagen enn ekstra dimensjon og kan få den til å virke større.

Alt lys du velger trenger ikke være elektrisk heller. Med noen lyslykter med stearinlys i tillegg til annet lys blir det god stemning! Det kan du jo tenne opp når du får besøk og har fyrt opp grillen for lystig lag.

 

Velg kvalitet

Det er mye billig belysning å få tak i, men det lønner seg ikke i det lange løp. Ikke bare blir det ødelagt fort og tåler lite, det er også veldig vanskelig å reparere dersom noe skal bli ødelagt.

 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse Pizzaovn