Fremhevede artikler

Sorter etter tema
MSpa.no
Av

Kan MSpa stå ute hele året?

Norge varierer værforholdene mye i løpet av de fire årstidene, og her får du svar på hva det har å si for ditt MSpa boblebad.

Vi som bor i Norge er godt vandt med å tilpasse oss årstidene. Varme sommermåneder og kalde vintre stiller høye krav til utstyret vi bruker både inne og ute. Hva med boblebad fra MSpa, kan det brukes hele året? 

Sommer, høst, vår og vinter. Det er mange positive aspekter ved det å bo i et land med skiftende årstider. Likevel kan det være en utfordring når det kommer til utstyr til utendørs bruk. Boblebad fra MSpa vil ikke by på problemer, selv i årets kaldeste måneder.

 

Helårsbad

MSpa kan brukes og stå ute hele året. Selv om badene er veldig enkle å sette opp og ta ned, er det deilig å kunne la være dersom man ønsker det. Badene kan brukes på temperaturer ned mot tretti minusgrader, med garanti på å kunne varme opp til 40 grader inntil gradestokken viser minus 10.

 

Tips til kalde måneder

For å spare strøm og holde bedre på varmen når det er bitende kaldt ute, er det noen steg man kan ta. Vårt beste tips er å skaffe seg noen styrofoam-plater til å plassere under boblebadet. Dette plastmaterialet fungerer utmerket til å isolere og reduserer dermed varmetap.

Et annet tips for å redusere varmetapet er å benytte isolasjonslokk til ditt MSpa. Det ligger og flyter på overflaten av vannet og holder på varmen.

Skal du bytte vann når det er minusgrader? Da er det viktig at du kobler boblebadet fra strømmen og tar av filteret. Når du så fyller badet igjen bruker du lunket vann, det vil si vann over 6 grader, før du kobler alt opp igjen. Deretter kan vannet varmes opp til ønsket temperatur.

 

Tips til varme måneder

Det vil være en forskjell på hvor mye strøm badet bruker på sommeren og vinteren. På vinteren vil prisen variere grunnet temperaturforandringer. Om sommeren vil prisen ligge på mellom 150 og 250 kroner i måneden. Denne kostnaden kan du redusere ytterligere om sesongen tilsier det.

Setter du ned varmen i når solen steker vil dette kunne vises på strømregningen. Det kan kanskje til og med være deilig at vannet holder en litt kaldere temperatur dersom sommeren er av det varme slaget?

Det som er så deilig med å ha eget boblebad i hagen er at den ustabile norske sommeren ikke har like stor makt. Er det varmt? Lag en avkjølende oase. En sommer som minner mer om høst? Ikke noe problem! Boblebadene kan holde en temperatur på behagelige 40 grader.

 

CTA - Mspa produktkataoog 2018-2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse