Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Kan Mspa-boblebadet ditt stå ute hele året?

I Norge varierer værforholdene mye i løpet av de fire årstidene, og vi som bor i Norge er godt vandt med å tilpasse oss årstidene. Varme sommermåneder og kalde vintre stiller høye krav til utstyret vi bruker både inne og ute. Så, hva med boblebadet fra Mspa? Kan det brukes hele året?

Sommer, høst, vår og vinter; det er mange positive sider ved å bo i et land med skiftende årstider. Likevel kan det være en utfordring når det kommer til utstyr til utendørs bruk. Med et helårsboblebad fra Mspa vil du heldigvis ikke møte på problemer, selv på årets kaldeste dager.

Boblebad ute hele året

Vi har flere Mspa-boblebad som kan stå ute og brukes hele året rundt. Camaro 6p, kjent fra Sommerhytta på TV2, er en av våre mest populære helårsboblebad. Selv om boblebadene er veldig enkle å sette opp og ta ned, er det deilig å kunne la det stå dersom dere ønsker det. Badene kan brukes på temperaturer ned mot -30 grader, med garanti på vann opp til 40 varmegrader inntil gradestokken viser -10.

Flere helårsboblebad fra Mspa:

 

Boblebadtips til kalde måneder

For å spare strøm og bedre holde på varmen i boblebadet når det er bitende kaldt ute, er det noen steg du kan ta. Vårt beste tips er å plassere styrofoam-plater under boblebadet. Dette plastmaterialet fungerer utmerket til isolering, og reduserer dermed varmetapet betraktelig.

Et annet tips for å redusere varmetapet i Mspa-boblebadet er å benytte isolasjonslokk. Det ligger og flyter på overflaten av vannet og holder på varmen.

Skal du bytte vann når det er minusgrader? Da er det viktig at du kobler boblebadet fra strømmen og tar av filteret. Når du så fyller badet igjen bruker du lunket vann, det vil si vann over 6 grader, før du kobler alt opp igjen. Deretter kan vannet varmes opp til den temperatur du foretrekker.

Les mer: Smarte tips til vedlikehold av boblebadet

PS: Når det er kaldere i luften er det viktig å sjekke lufttrykket i boblebadet, ettersom kald luft tar mindre plass enn varm luft, og dermed vil ha påvirkning på ditt Mspa-boblebad.

 

Boblebadtips til varme måneder

Strømprisen du bruker på boblebadet vil variere med tanke på årstidene, og ulike temperaturer i vannet. På vinteren vil prisen variere grunnet temperaturforandringer, men vil jevnt over være høyere enn på sommeren, da de fleste ønsker høyere temperaturer på vannet når det er kaldt i lufta. På sommeren vil prisen ligge på mellom 150 og 250 kroner per måned, men denne kostnaden kan reduseres ytterligere om været tilsier det.

Setter du ned varmen på boblebadet ute når solen steker, vil dette bli ganske synlig på neste strømregning. Det kan kanskje til og med være deilig at vannet holder en litt kaldere temperatur dersom sommeren er av det varmere slaget?

Det som er så deilig med å ha eget boblebad ute er at den ustabile norske sommeren ikke har like stor makt. Er det varmt? Lag en avkjølende oase. Minner sommeren mer om høst? Ikke noe problem! Boblebadene fra Mspa kan holde en temperatur på behagelige 40 grader. Helt perfekt!

Tilbehør til ditt boblebad som gir deg den ekstra spafølelsen hjemme!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Utemiljø Spørsmål og svar Produkt Tilbehør Pizzaovn Vannkjemi Helse Ekstrautstyr