Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Vanskelig med Boblebad i blokk? Her er løsningen | Mspa.no

Alltid ønsket deg boblebad, men bor i en bygård uten hage? Drømmen må ikke dø av den grunn. Her er 5 gode grunner til å gå sammen med naboene og spleise på et til bakgården.

 

Store drømmer, liten leilighet? Ofte må vi innrette oss etter virkeligheten vi lever i. Selv om en alltid har hatt lyst på et uteområde med grønt gress, vakre planter og mest av alt – et deilig boblebad som kan nytes året rundt, må vi ofte se våre begrensninger. Eller?

Kanskje du bor i en bygård, blokk eller rekkehus uten hage? Selv om du selv ikke har et uteområde med plass til boblebad betyr ikke det at fellesarealene ute ikke kan brukes til å oppfylle din, og helt sikkert mange naboers våte drøm. Ved neste årsmøte kan du kanskje lufte idéen om et spleiselag på et boblebad? Her er 5 gode argumenter du kan låne.    

 

1.Mer rimelig med spleiselag

 Dersom det er slik at flere naboer er interessert i idéen om å gå til anskaffelse av et boblebad vil prislappen uten tvil bli lavere enn dersom en kjøper et helt alene. Jo flere man er, desto billigere vil det bli å både kjøpe boblebadet, samt vedlikeholde det og få det til å fungere. Fremfor at de med bedre økonomi kjøper et til privatbruk i fullt skue for resten av naboene sine vil et felles kjøp av boblebad føre til at alle kan bidra, selv de som ikke har så mye å rutte med. Så kan man dele det på likt grunnlag, og skape en følelse av fellesskap. 

 

 2.Mulighet til å bli bedre kjent med naboene

Felles prosjekter og interesser er grobunn for et bedre fellesskap. Er naboskapet så som så vil et felles boblebad kunne knytte dere mer sammen. Her skapes et sosialt rom som gir god mulighet til fine samtaler og felles kos. Dersom uteområdet blir mer levende vil det automatisk trekke til seg flere av naboene, og dermed skape et tryggere og mer vennlig miljø i nabolaget.

 

3.Hyggeligere fellesareal

Det varierer i stor grad hvordan fellesområder ser ut fra boligblokk til boligblokk, og bygård til bygård. Noen har uten tvil lagt hjertet og sjelen sin i uteområdene, ansatt vaktmester på fulltid og lar det spire og gro blant husveggene. Andre steder er uteområdene mer spartanske og enkle, og kanskje ikke et sted noen pleier å oppholde seg, verken om sommeren eller vinteren.

 

Uansett om uteområdet deres er funklende nytt, veletablert og pleiet eller enkelt og greit – et vannelement som en kan synke ned i vil absolutt skape et enda mer trivelig område. Kanskje blir dette prikken over i-en, eller kanskje det blir starten på en magisk oase. Boblebadet vil inspirere til å dyrke frem spa-følelsen i sin helhet, og dermed alltid bidra til et trivelig fellesareal.

 

4.Like gunstig for barn som voksne

Det er ikke bare voksne som kommer til å nyte godt av tilgang på et masserende og avslappende boblebad. Ungene i nabolaget vil helt sikkert fryde seg over den nye badeplassen rett ved siden av hjemmene deres. Det finnes få ting som får barn til å hyle av glede like mye som muligheten til å bade. For at en skal unngå totalt kaos bør det tidlig etableres regler for når hvem får lov til å bruke boblebadet. Hva med å dele inn etter oppganger og alder? På denne måten kan de nære naboer knytte sterkere bånd, og ingen trenger å få sin hvile avbrutt av plasking og uro.

 

5.Mer effektivt med felles vedlikehold

Har man først klart å gå sammen som naboer for å skaffe et felles boblebad vil det være enkelt å sette opp en gjøremålsliste slik at alle tar ansvar for å holde boblebadet rent og ved like. Ikke bare er dette en god måte for folk å arbeide sammen, det vil også kreve mye mindre jobb til syvende og sist. Dersom man er alene om å ta seg av et boblebad vil unektelig mer av tiden gå bort til å slike oppgaver. Er man flere om arbeidet vil en kunne slippe unna å rengjøre hver uke, men samtidig nyte fruktene av at boblebadet alltid er rent når det skal brukes.

 

Husk at dersom dere bestemmer dere for å spleise på et boblebad til sameiet eller nabolaget bør det vurderes nøye hvilken type boblebad som er riktig. Ved å velge et oppblåsbart boblebad blir dere sikret et flyttbart boblebad som også kan tas ned og pakkes vekk dersom en har behov for å benytte seg av området til noe annet. Slike boblebad kan også enkelt flyttes dersom en innser at første plassering ikke var ideell. Oppblåsbare boblebad vil være et perfekt valg for bakgården eller nabolaget. Rimelige, slitesterke, enkle å rengjøre og mulige å flytte. Ta kontakt med MSpa for mer informasjon om alle våre typer boblebad. 

 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse Pizzaovn