Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Boblebadene leveres rett på døra i hele Norge | Mspa.no

Visste du at du enkelt kan bestille boblebad fra MSpa på nett, og få det levert hjem? Det kan du nemlig. Enklere blir det rett og slett ikke.

 

I vårt moderne samfunn har vi enda ikke erklært at butikker der man må sette føttene innenfor døren, hører fortiden til. Og heldig er det. Men, vi handler stadig mer på nett likevel!

Det som derimot er utdatert er det å bestille en vare på nett, vente opp imot en uke før posten leverer det til nærmeste postkontor, for så å levere en lapp til deg som du deretter må ta med til tidligere nevnte kontor. Puh! Enda godt at hjemlevering er fremtiden!

 

Fordelen av hjemlevering

Med levering på døren får du rett og slett ett ærend mindre. Du vil slippe å stå i kø på postkontoret sammen med alle andre som også akkurat er ferdig med arbeid. Du vil som kjent også unngå å måtte møte opp i butikk når du skal handle og hente.

Dette frigir tid du heller kan bruke på andre ting, og alt du trenger å gjøre er å lukke opp døren, signere og gjøre klart for boblebad-luksus.

 

Flere samarbeidspartnere

Våre lagermedarbeidere står på fra morgen til kveld for å sikre at alle våre kunder skal få sine varer så raskt som mulig. Dette er også grunnen til at vi har et godt knippe samarbeidspartnere – for å sikre rask levering. Vi benytter oss av Posten, Bring, Post Nord og UPS. Dermed sikrer vi hjemlevering av våre boblebad i hele landet.

Dette er bare én av de mange grunnene til at oppblåsbare, portable boblebad er så fantastisk. De er enkle å frakte, også for de som skal bringe dem hjem til deres nye eiere.

 

Har også butikk på Kolbotn

Våre kunder på nett råder selv over levering av sine varer. Men, visste du at vi også har butikk hvor du kan prøvesitte boblebadene? Den finner du på Kolbotn, bare et lite steinkast utenfor Oslo. Hvis du likevel er i området setter vi stor pris på besøk. 

Her blir du møtt av en 400m2 butikk hvor både boblebad og utedusjer står på utstilling. Våre kundeveiledere som er eksperter på boblebad hjelper deg med å velge hvilket MSpa som er best til ditt bruk. Du kan selvfølgelig også kjøpe ditt nye MSpa her med det samme, ta det under armen og kjøre det hjem selv.

 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse