Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Gjør som Caroline Berg Eriksen – skaff deg MSpa!

Caroline Berg Eriksen, kjent som en av Norges største bloggere, fikk boblebad fra MSpa i hagen. Modellen hun valgte var populære Birkin, en stor favoritt i kategorien oppblåsbare boblebad.

Sannsynligheten for at du ikke har hørt om Caroline Berg Eriksen, også kjent som Fotballfrue, er meget liten. Fikk du med deg innlegget hun skrev om sitt nye MSpa tilbake i 2016?

Les mer på bloggen til Berg Eriksen.

 

Gikk for Birkin

- Når jeg prøvde det for første gang ville jeg aldri opp igjen! skriver Caroline Berg Eriksen på bloggen. Hun fikk i 2016 et MSpa Birkin i hagen. Denne modellen har plass til seks personer, selv om Berg Eriksen helst vil ha kun fire voksne personer oppi for litt ekstra god plass.

Birkin Premium er lik familiefavorittene Camaro og Castello, men fargen er annerledes. Den kommer i en delikat champagnefarge, som komplimenterer den nordiske stilen godt.

 

- Vi har planer om å bruke dette masse fremover, synes det passer kjempefint til både terrassen og hagen, og venner er selvsagt mer enn velkommen, skriver hun.

 

Boblebadet er lagd i et vevet, motstandsdyktig PVC-materiale som holder meget høy kvalitet og er tilpasset de varierende norske forhold. 

 

Satt det på platting på gresset

I løpet av få minutter hadde Berg Eriksen og ektemannen fått satt opp sitt oppblåsbare boblebad. De valgte å sette det på et gulv de hadde fått snekret til plenen. Dette kan du også gjøre, men badet kan også gjerne stå rett på gresset.

 

- Vi var litt usikre på om gulvet ville tåle det og fikk ikke tak i noen som kunne vurdere det for oss før vi ville ha det opp, så vi får se med tiden om vi eventuelt får flyttet på det, skrives det videre.

 

Et MSpa er svært portabelt, og hvis man ønsker å flytte det fra sin opprinnelige plassering er dette meget enkelt. Kjenner du til bæreevnen til din terrasse eller veranda står vekten til et MSpa fylt med vann på nettsiden.

 

La ledningen på utsiden av gjerdet

Berg Eriksen tipser på sin blogg sine lesere å kjøpe en lang ledning med sitt MSpa. De valgte som nevnt å ha det oppblåsbare boblebadet på gressplenen, og for å skjule ledningen la de det bak gjerdet som går rundt plenen.

I tillegg slår hun et slag for bruk av aromadufter i badet, noe vi selvfølgelig stiller oss bak.

 

- Jeg synes disse aromaduftene til å ha i vannet var helt nydelige! skriver den kjente bloggeren.

 

Står nå på hytta

Da Berg Eriksen flyttet til ny bolig var det allerede et boblebad der. Dette løste hun ved å gi sitt MSpa boblebad videre til foreldrene, som i dag har det på hytta og i følge Berg Eriksen «elsker det!».

 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse Pizzaovn