Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Derfor bør du ha boblebad ute | Mspa.no

Lyst på et boblebad, men usikker på om du vil ha det inne eller ute? Her får du fire gode grunner til at utendørs boblebad er et godt valg.

 

Stadig flere innser hvor deilig livet faktisk kan bli med masserende bobler i hverdagen. Det at mange har satt boblebad høyt på ønskelisten, og det er egentlig ikke så rart. Et boblebad kan nemlig være godt for både kropp og sjel.

Har du bestemt deg for å gå til innkjøp av et boblebad blir neste spørsmål – hvor skal du sette det? Det finnes gode argumenter både for at ha det uten- og innendørs. Likevel kan det være ekstra lurt å velge et utendørs boblebad når du først investerer. Her får du fire grunner til nettopp det. 

 

1. Plassbesparende å sette det ut

Det er ikke mange av oss som har et stort nok hjem til at boblebadet finner sin naturlige plass inne. For andre er plass i inne allerede mangelvare, og dersom det skal komme et stort boblebad inn går regnestykket sjeldent opp. Hvor er det mest praktisk å plassere boblebadet med tanke på bruk? Hva må man eventuelt kvitte seg med til fordel for boblebadet?

Setter du derimot boblebadet ut i hagen eller på terrassen blir det mye enklere. Her er det ofte et hav av plass, og det er lekende lett å velge plassering. Den nye investeringen trenger heller ikke gå på bekostning av annet interiør, eiendeler eller romfordeling. Det er faktisk mulig å få i både pose og sekk når du kjøper boblebad med andre ord.

 

2. Oppfordrer til mer utetid året rundt

I de kaldere årstidene blir vi nordmenn litt ekstra glade i sofaen vår. Inne under mange tepper ser vi filmer, spiser gode måltider og hygger oss i hverandres selskap. Men utetid dyrker vi kanskje litt for sjeldent. Jo da – mange av oss elsker vinteraktiviteter, og tar seg gjerne en skitur titt og ofte. Likevel kan få påstå at de er like mye utendørs om vinteren som om sommeren.

Å være ute i naturen har gang på gang vist seg helsefremmende for oss mennesker. Stressnivåene våre senkes når vi kommer oss litt ut, og livet blir på en eller annen måte lettere for de fleste. Setter du et boblebad ute kan dette lett brukes om vinteren, og vil absolutt oppfordre deg til å bruke mer tid utendørs.

 

3.Tryggere med tanke på lekkasje

Vannlekkasje er mang en huseiers store frykt. Det våte element kan som kjent gjøre stor skade på både gulv, vegger og møblement. Setter du et stort boblebad innendørs sier det seg selv at dette medfører en viss risiko for vannskader.

Setter du boblebadet utendørs vil det eneste som risikerer store mengder vann være plenen eller terrassen. Ser man på denne risikoen i et positivt lys kan en uheldig vannlekkasje i beste fall tilføre blomster og planter litt ekstra drikke. Verre blir det neppe. 

 

4.Billigere å sette boblebadet ute

Det er også langt billigere å velge å plassere et boblebad utendørs enn innendørs. Skal du først ha boblebadet inne må du nemlig gjøre det eventuelle rommet klart god tid i forkant. Du må måle opp plassen, ommøblere og også ofte bruke penger på bygging. Du må rett og slett ha et våtrom klart for boblebadet som skal plasseres inne.

I tillegg vil et innendørs boblebad medføre en større risiko for fukt, og det vil også henge en kjemisk lukt i rommet det står plassert – som gjerne bæres over i nærliggende rom. Er man sensitiv for slik lukt kan det derfor være belastende med et boblebad inne i hjemmet.   

 

Det er ikke alltid like lett å finne ut nøyaktig hva man vil ha. Dersom du lurer på noe vedrørende plassering av boblebad kan vi stille opp med gode råd på veien. På den måten sikrer du deg den beste plasseringen for ditt boblebad og din livssituasjon. Ta kontakt med oss i dag! 

 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse Pizzaovn