Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Flyttbart boblebad til hus og hytte

Står du ved veivalget: Boblebad til hytta eller huset? Med et oppblåsbart boblebad kan du få i både pose og sekk. 

Det finnes mange gode grunner til å velge en oppblåsbar løsning når du skal kjøpe boblebad. Én av dem er at det er flyttbart!

 

Pakk det med til lange hytteturer

Er du en av dem som liker nærmest å flytte inn på hytta når det først er sesong? Hadde det ikke da vært digg å pakke med seg boblebadet i samme slengen? Det er ikke uvanlig å tilbringe hele sommerhalvåret på hytta, og da er det jo ingen poeng i at boblebadet blir igjen hjemme.

Alt som skal til er at du tømmer det, pakker det sammen og legger det i bagasjerommet. Da kan du nyte boblebadet også på hytta uten stress. 

 

Enkelt å pakke med seg

Det å pakke sammen et boblebad er ikke så komplisert som man skulle tro! Spesielt ikke hvis man er eier av et Mspa. For å drenere boblebadet slår du først av alle kontroller på kontrollpanelet. Deretter løsner du på ventilen på utsiden av boblebadet til den løsner fra dreneringskoblingen. Neste steg er å slå på den svarte avløsslangen på avløpspluggen, for så å bare trekke og åpne avløpet på avløpsenheten. Så vil vannet strømme ut. Se til at vannet renner til et egnet sted.

 

Hvorfor ikke begge deler?

Grunnet den lave prisen på oppblåsbare boblebad fra Mspa, er det få ting i veien for at man kan være den stolte eier av mer enn ett boblebad. Hvis du reiser mye frem til og tilbake til hytta, kan det være deilig å ha boblebadet nærmest klart til bruk når du ankommer din fredelige plass på jord.  

 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse Pizzaovn