Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

En guide til å velge riktig boblebad fra MSpa

Har du endelig bestemt deg for å gå til innkjøp av boblebad? Slik velger du rett modell!

Er det på tide med en ny investering til sommeren? Et oppblåsbart boblebad kan være produktet som gjør denne sommeren bedre enn noen før. Når høsten banker på døren kan du velge om du ønsker å la det stå, eller tømme det, la luften sige ut, og pakke det pent bort til neste år.

MSpa har mange ulike boblebad å velge i, og dersom du synes valgene blir overveldende kan kanskje følgende tips være til hjelp.

 

Størrelsen er viktig

Hvor mange mennesker det skal være plass til i boblebadet er én ting, men det er også viktig å se an hvor stor plass du faktisk har til boblebadet ditt. De fleste vil nok være enige om at komfort er viktig, og at hvis du har plass kan et stort boblebad være himmelsk. Likevel er det bedre med et lite spabad som du faktisk kan bruke, enn et stort som ikke passer inn noe sted.

Dersom plass er ubegrenset bør du se for deg hvor mange som kommer til å bruke boblebadet regelmessig. MSpa har bad som passer til alt fra to til seks personer. Er plass derimot litt vanskeligere bør du måle opp ulike steder du kunne tenke deg å ha boblebadet. Alle modellene til MSpa har mål oppgitt på nettsiden. Finn det perfekte området, mål opp både bredde, lengde og høyde, og finn boblebadet som passer dine behov.

 

Ønskede funksjoner

Når du har målt opp plassen din kan det være du møter noen begrensninger. Dersom du fremdeles står ovenfor visse valg kan det være en idé å se videre på ulike funksjoner til de forskjellige boblebadene. Er du på jakt etter et bad med ekstra god massasje kan dette spesifiseres når valget skal tas. Noen av boblebadene er spesielt tilpasset terrassen, mens andre står best i hagen.

Klikk deg rundt på MSpa sin nettside og oppdag alle mulighetene til karene. Lag deg en liste over ønsket kapasitet, og kryss ut de som ikke møter punktene dine.

 

En rask modelloversikt

Når du skal ta valget over hvilket MSpa som best passer dine behov kan det være en idé å se nærmere på de ulike modellene til MSpa.

 

Silver Cloud Delight 

Silver Cloud Delight har blitt kraftig oppgradert i 2018 etter at den har vært bestselgende åtte år i Norge. Delikate linjer og et moderne elegant design gjør at denne modellen glir rett inni ethvert utemiljø, være seg hage, gård eller terrasse.

 

Camaro og Castello

Disse er familiefavorittene hos MSpa. De er romslige og robuste, det perfekte tillegget til hagen eller terrassen i sommer. Med et familieboblebad får barna lekt seg i det brusende vannet, og etter leggetid får foreldre en god dose sjelero og en etterlengtet massasje etter dagens mas og kjas.

Birkin

Dersom du ønsker et liv på nivå med Norges toppbloggere kan du teste ut boblebadet Caroline Berg Eriksen har i sin hage. Birkin er i likhet med Camaro og Castello familiefavoritter, men kommer i en deilig champagnefarge som går svært godt til de fleste norske hagemiljø.

Soho

Ønsker du deg noes om skiller seg ut kan Soho være modellen for deg. Design-modellen er eksklusiv, lekker og moderne, med en kvadratisk form i stedet for den tradisjonelle runde formen til andre boblebad. Denne modellen vil uten tvil gi et funky preg på hagen i sommer.

 

Luxury Exotic

Luxury Exotic-modellene kommer i to størrelser og kan brukes hele året. Med krokodilleskinn-imitasjon med gulldetaljer vil boblebadet garantert skape en førsteklasses følelse hver gang det skurs på. Luxury Exotic balanserer nydelig mellom det klassiske utseendet til et boblebad, og det moderne preget som passer inn i dagens samfunn.

Våre spennende nyheter

Eventuelt kan du teste ut en av nyhetene våre. Reve, Mont Blanc, Tekapo Delight, Nest Delight, Baikal, Alpine Delight, Mono, Aurora Delight er alle nyere modeller som vi er svært stolte av. Vi ønsker alltid å forbedre våre produkter, og hvem vet, kanskje en av de nyeste vil passe deg aller best.

 

Bliss

Premiumboblebadet Bliss er designet for å fremheve det eksklusive MSpassima-materialet. De mange innstillingene vil være nok til å tilfredsstille alles behov. Med ekstra dybde og benplass vil denne modellen også passe ekstra godt for de av oss som er over gjennomsnittshøyde.

Klikk deg rundt på MSpa sin nettside og oppdag alle mulighetene til boblebadene. Lag deg en liste over dine ønsker og preferanser, og ring ut dine favoritter.

 

Ikke bare det indre som teller

Det er ikke til å legge skjul på at alle har ulik smak. Stilpreferanser er for noen svært viktig når de skal velge nytt møblement, og boblebadet vil absolutt gå under kategorien utemøbler. De er store, tar opp plass og synes svært godt. Derfor kommer boblebadene til MSpa i mange ulike varianter utseendemessig.

Sjekk ut hvilke fargetoner det er på resten av utemøblene deres og sammenlign med de ulike MSpa-modellene. Her kan du enten velge deg ut noe som står i stil til det du allerede har, eller gå for noe helt nytt dersom dere er i ferd med å friske opp hjemmet og bytte ut møbler. Det kan også være gøy å satse på noe som skiller seg skikkelig ut. Her er det bare din egen smak som setter grenser. Ta deg en prat med partneren din dersom dere er to om kjøpet og kom til enighet. Skal du kjøpe boblebad helt på egenhånd har du frie tøyler!

Er det viktig for deg at boblebadet blender godt inn med resten av rottingmøblene har også MSpa rottingrammer til boblebadene i to størrelser. Dette kan fint kamuflere karene dersom det er ønskelig.

 

Hvor dyp er lommeboken?

Sist men ikke minst er det viktig å tenke på pris når det kommer til innkjøp av boblebad. Sett opp et budsjett før dere begynner å se på modeller, og ha gjerne et lite slingringsmonn. Hva er drømmeprisen på et boblebad? Hva er det realistisk at du kan bruke, og hvor langt er du villig til å strekke deg?

Se så gjennom sjekklisten din for størrelse, ønskede funksjoner og utseende. Til slutt vil du sitte igjen med de perfekte modellene for deg, og når du har kommet hit kan du la prisen bestemme hvilken du skal satse på. Når drømmemodellen omsider er valgt ut er det bare å glede seg til en sommer fylt med sol, bobler og vann. Alle våre spabad har et moderat prisnivå, for å sikre at alle kan sikre seg sin favoritt.

  

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Utemiljø Spørsmål og svar Produkt Tilbehør Pizzaovn Helse Ekstrautstyr