Fremhevede artikler

Sorter etter tema
MSpa.no
Av
08. april, 2019

Dette bør du tenke på når du skal velge størrelse på boblebadet

Det er ingen hemmelighet at boblebad tar en del plass. Vurderer du å gå til innkjøp av et boblebad er det enkelte ting det er viktig å tenke gjennom på forhånd.

Har du en drøm om å skaffe ditt eget lille spahjørne? Boblebad hjemme eller på hytta, er en luksus som flere av oss har på ønskelisten. Det finnes mange varianter og modeller på markedet, men hvordan velger man riktig størrelse? Her er noen tips til hva du bør tenke på før du kjøper deg eget boblebad.

 

Plassering

Noe av det aller første man bør tenke over ved kjøp av boblebad, er å bestemme seg for hvor det skal stå. Skal det plasseres hjemme, eller kanskje du foretrekker å ha det stående på hytta? Ønsker du å ha det på terrassen, på balkongen, eller er det bedre å ha det ute i hagen? Finn ut nøyaktig hvor det egner seg best å plassere boblebadet, før du går til innkjøp. På den måten forestiller du deg hvordan det vil se ut, noe som forenkler kjøpsprosessen når du skal velge blant de ulike variantene.

 

Finn frem målebåndet

Husk å ta mål av området der boblebadet skal stå før du bestemmer deg for hvilken modell du vil ha. Det er ekstremt kjedelig å ende opp med å kjøpe en variant som enten er for stor og må returneres, eller alt for liten i forhold til hva du egentlig kunne hatt plass til. Utnytt den plassen du har godt, men unngå at det blir for trangt. Det finnes ulike tilleggsutstyr og praktiske rammer som kan gjøre boblebadet ditt enda mer brukervennlig. Finn ut om dette er noe du også kanskje ønsker å legge til etterhvert, og sørg for at du har plass deretter.

 

Hvor mange skal nyte boblebadet?

Hvor mye plass du trenger i et boblebad, avhenger naturlig nok av hvor mange som kommer til å bruke det. Er dere et par som skal ha et koselig spabad på en liten terrasse, er det tilstrekkelig med en modell som kun rommer 2 personer. Dersom du ønsker et boblebad som skal passe for hele familien, vil du antagelig foretrekke noe litt større. Det kan også være lurt å se for seg hvilke anledninger man ønsker å ta i bruk boblebadet. Inviterer du ofte venner og gjester på besøk? Da kan det lønne seg å investere i et større boblebad, slik at flere kan nyte spaopplevelsen sammen.
Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse