Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Det beste tilbehøret til boblebadet ditt

Hvorfor ikke maksimere boblebad-opplevelsen, og gjøre badingen både morsommere, enklere og mer komfortabelt? Mspa har det aller viktigste og beste tilbehøret til boblebadet!

Et boblebad i hagen kan brukes til så mangt, og av alle i familien. Det er et naturlig sted for avkobling, fester, kjærestekvelder eller å ta igjen etterlengtet kvalitetstid med familien. Her følger våre beste tips hva gjelder tilbehør til boblebadet.

 

Håndkle og is-bøtte

Hørt om han som bare elsket lunken hvitvin? Ikke vi heller. Derfor kan det komme godt med å ha en is-bøtte på lager, når du skal nyte ett og ett glass med jevne mellomrom. Det er lite som kan måle seg med en iskald og forfriskende slurk mens avslappende bobler masserer kroppen etter en lang dag.

 

Trådløs høyttaler

Når middagen trekker ut og dere beveger dere over i boblebadet – eller om du skal kose deg alene eller med familien en søndag morgen, passer det bra med litt stemningsmusikk.

Med en lekker og nett trådløs høyttaler fra Mspa slipper du å bekymre deg for vannskader – den er selvsagt sprutsikker mot vann! Høyttaleren er en perfekt løsning om du er glad i å høre på god musikk samtidig som du nyter tiden i boblebadet.

 

Nakkeputer og drikkeholder

Se for deg dette: Du har en lang arbeidsdag i bagasjen, med mye stillesitting og en vond nakke etter å ha sittet krokbøyd i timevis. Alt du drømmer om er å lene deg tilbake og gi kroppen en real omgang velvære mens du nyter noe godt i glasset. Dessverre klarer du ikke helt å finne stillingen, i hvert fall ikke når du støtt og stadig må strekke deg eller reise deg og gå ut av boblebadet for å hente drikkevaren.

Hadde det ikke vært behagelig om også nakken kunne få et pusterom, mens du når som helst kan ta deg en slurk av glasset? Oppnå økt komfort med nakkeputer og glassholder, som samtlige er formet til å passe alle Mspa-modeller.

 

LED-lys

Et boblebad trenger ikke bare brukes til avslapping, smertelindring og spabehandling. Det kan også være gjenstand mye moro – spesielt hvis du har installert LED-lys. Ulike farger har forskjellig innvirkning på oss. Med LED-lys i boblebadet ditt, kan du selv velge om én farge skal lyse av gangen, eller om alle fargene skal gå på rundgang og gli inn i hverandre.

Sett deg til rette i et lysende rødt boblebad om du er i det sensuelle hjørnet eller gå for blått etter en hektisk dag. Sistnevnte senker blodtrykket og har en beroligende effekt. Føler du deg deppa, kan det hjelpe å omringes av gult
lys – solens farge, som skal ha en sterk positiv påvirkningskraft på oss.

 

Uknuselige champagneglass

Det sier kanskje seg selv, men ingenting er så kjedelig som å miste et glass i gulvet. Kan du da tenke deg hva som skjer dersom et glass knuser i et boblebad? Det er ikke bare umulig å finne igjen alle glasskårene på bunnen, det kan også være med på å skade de tekniske delene av boblebadet ditt. Med uknuselige champagneglass kan du nyte alkoholen med god samvittighet og lave skuldre – samtidig som du ikke trenger å gå på akkord med skikk og bruk for champagnedrikking.

 

Vanntette spillkort

Hva med et slag poker i boblebadet – pengepoker med vennegjengen eller klespoker med kjæresten? Familieturnering i vri åtter? Med 100% vanntette spillkort til bruk i spabad og boblebad, blir innekosen også en perfekt hageaktivitet på solfylte sommerdager.

 

Sitteputer

For å oppnå maksimal komfort i boblebadet, kan det være deilig å ha noen myke puter å sitte på. Du kan enkelt fylle sitteputene med vann og plassere dem hvor som helst. Pass på at du ikke sovner eller får vondt i viljen for å komme deg opp fra boblebadet – dette er nemlig svært behagelig!

 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse