Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Derfor skal du ikke slurve med filteret i boblebadet

Filteret i boblebadet er helt essensielt for god vannkvalitet og enkel rengjøring. Er du slapp med å bytte og rengjøre dette med jevne intervaller, vil du raskt få et ubehagelig badevann.

Når vanngjennomstrømningen stoppes på grunn av tette filtre, fører dette til urenset vann som igjen skaper grobunn for bakterier. Det er derfor viktig at du tar visse forholdsregler.

Les mer: Hva er et Mspa-boblebad laget av?

 

Bytt filter ofte

Filteret i et boblebad er en sylinder som vannet blir presset gjennom. Det skal plukke opp alt fra oljer og kosmetikk til alger, smuss og andre bakterier. For å unngå tette filtre anbefaler vi å bytte filter 1-2 ganger i måneden. 

Som Mspa-kunde kan du bestille en avtale på filter, en såkalt filter-deal. Dette sparer du mye penger på, i tillegg til at du slipper å tenke på når du vil være nødt til å gå til anskaffelse av nye filtre. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake, slappe av og nyte god vannkvalitet.

 

Spar penger med rene filter

Skulle du glemme å vaske eller bytte filter i boblebadet ditt vil dette slite på andre deler av spabadet, som for eksempel sirkulasjonspumpen. Dette fordi pumpen blir nødt til å jobbe ekstra hardt for å kunne dra vannet gjennom det tette filteret.

Gjennom godt vedlikehold vil du med andre ord sikre deg mot økte kostnader i forbindelse med reparasjon eller pumpebytte. Vi ser at effekten av å bytte filter oftere er utelukkende positivt for vannkvaliteten. I tillegg fører dette til enklere vedlikehold og forlenget levetid på spabadet.

Har du lyst på god vannkvalitet uten stress? Da er vårt beste tips å bestille filter-deal

 

Klarere vann med ozonrengjører

Mange spabad, inkludert samtlige av våre bad, er utstyrt med en innebygd ozonrengjører som gjør at du kan minske bruken av vannkjemi med opp til 60%. Vannet rengjøres effektivt og blir både klarere og mer innbydende. Vi mennesker tåler større mengder ozon enn mikroorganismer. Nettopp derfor er et ozonfilter optimalt for å unngå et vann fylt av bakterier.

Gassen i ozon er dødelig i store mengder, men mennesker har en høyere toleranse før det er skadelig enn det mikroorganismer har. Dette er grunnen til at en ozonrengjører er et meget godt alternativ for å opprettholde god vannkvalitet. Mengden ozongass i vannet reguleres slik at mikroorganismene holder seg unna – og vi mennesker holder oss friske og raske.

Les mer: Slik beholder du god vannkvalitet i boblebadet

  

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Utemiljø Spørsmål og svar Produkt Tilbehør Pizzaovn Vannkjemi Helse Ekstrautstyr