Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Derfor er utedusj perfekt å bruke året rundt

Lyst på en dusjopplevelse helt utenom det vanlige? Da bør du satse på utedusj med varmt vann. Perfekt som tilbehør til bassenget og boblebadet, eller nydelig helt alene som hovedrollen i hagen.

 

Hjemmet vårt skal være vår egen lille oase. Et sted vi finner fred og ro, gjerne med noen grønne lunger som omringer boligen. En veranda, terrasse eller hageflekk. Og hva er vel en oase uten en forfriskende vannkilde?

Vi nordmenn elsker å være ute. Titter solen frem eller kryper gradestokken oppover kaset vi oss ut så raskt vi får muligheten. Har du en uteplass blir den mest sannsynlig brukt gjennom hele året, men spesielt mye om sommeren. Det soles, leses, spises og lekes i norske hager fra tidlig vår til sen høst. Bær høstes, minner deles og kanskje er det også tid for litt avslapping i et boblebad eller en deilig svømmetur i et basseng?

 

 

Har du boblebad eller basseng? Da bør du også ha utedusj 

Et utendørs basseng eller boblebad kan benyttes gjennom hele året. Om sommeren er det deilig med en forfriskende dukkert, mens om vinteren lengter vi etter lange og varme bad. For at vannkvaliteten til bassenget eller boblebadet skal opprettholdes bør de som bader være rene før de hopper uti.

 

Vi bruker kjemikalier til å holde vannkvaliteten på topp i både basseng og boblebad. Klor er mest brukt, og hjelper til med å holde vannet rent. Bakterier blir tatt hånd om av kjemikalet og det sikrer en hyggelig badeopplevelse for oss mennesker. Men dersom du bader uten å skylle av deg svette, sminke og andre kroppsoljer vil vannet ha behov for mer klor. For mye klor i vannet vil også skape ubalanse, og for de med sensitiv hud kunne skape kløe og andre småirritasjoner.    

 

Har du en dusj lett tilgjengelig, er det enkelt å skylle av seg før man tar et bad. På den måten blir badeopplevelsen mye mer hyggelig både for deg og andre. En utedusj er perfekt for dette formålet. Velger man en MSpa-modell, er man også sikret varmt vann uten ekstra kostnader. Alle MSpa sine utedusjer får nemlig vannet varmet opp av solen.  

 

 

Dusj også etter badingen

Du har kanskje erfart en mild klorlukt på kropp og badetøy etter en runde i bassenget eller boblebadet? Dette betyr ikke at du nødvendigvis er skitten og at kloret har angrepet deg. Det er nemlig slik at også såpe oppfattes som fiende for klor. Det bør derfor ikke dusjes med såpe og sjampo før man bader i klorvann. Når man er ferdigbadet, er det også viktig å skylle godt av seg, så raskt det lar seg gjøre. En utedusj med varmt vann sørger for en behagelig avslutning på badet, og gjør at du enkelt unngår å lukte klor resten av dagen.

 

Enkel utedusj med varmt og godt vann

Å installere en utedusj blir verken enklere eller lekrere, enn dersom du velger en av MSpa sine modeller. Utedusjene har alle nydelig italiensk design, og leveres komplett hjem til deg. Her monteres den uten problemer direkte på terrassen eller et annet underlag med medfølgende festeanordning. Hageslangen kobles direkte til dusjen og solen varmer opp vannet. Et integrert blandebatteri sørger også for at du kan stille inn temperaturen slik at den passer deg og din kropp helt perfekt.

 

Dette betyr at utedusjen kan nytes hele året rundt. Er det glovarmt om sommeren, kan utedusjen kjøle deg ned og senke kroppstemperaturen før du soler deg i hagen. Er det isende kaldt om vinteren kan du løpe ut i snøen og kjenne varmen bre seg om deg før du hopper, ren og pen, i et enda varmere boblebad. MSpa sine utedusjer dermed vil alltid ha en ubestridt nyttefunksjon – uansett vær. 

 

Usikker på hvilken modell som passer best for deg? Ta kontakt med oss i dag for god veiledning, slik at din uteplass kan bli den perfekte oasen.

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse Pizzaovn