Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Derfor bør du ha nakkeputer til boblebadet

Hvorfor bør man ha nakkepute til boblebadet, spør du? Det finnes flere grunner til å skaffe seg det enn å la være.

For en rimelig penge kan du handle nakkeputer til ditt Mspa i vår nettbutikk. Men, hvorfor i all verden skal det være en prioritering? Her får du svaret. Nakkeputene passer selvfølgelig til alle MSpa boblebad.

 

Gir nakken en velfortjent pause

Mange mennesker i vårt langstrakte land sliter med belastningsplager grunnet dårlig tilpasset arbeidsstilling. De som jobber på kontor er like utsatt som de som utfører tunge løft gjennom arbeidshverdagen. Dårlige søvnposisjoner, gamle madrasser og puter med lite hold kan også bidra til at mange nordmenn våkner opp med stive skuldre og en sår nakke. Vi er med andre ord i ferd med å bli en nasjon av stive og krumbøyde mennesker, sent som tidlig.

 

For å gi nakken en velfortjent pause ved arbeidsdagen slutt kan det være en god idé å skaffe seg en nakkepute til boblebadet. Noen gang fått håret vasket hos frisøren uten god og myk støtte? Å hvile nakken på en hard kant er sjeldent behagelig – uansett om du sitter i frisørstolen, sofaen eller boblebadet. Se det for deg – varmebehandling av vond rygg og stive ledd, masserende bobler og noe godt å støtte nakken på. En nakkepute til boblebadet av god kvalitet vil uten tvil gjøre det enda litt vanskeligere å forlate de beroligende boblene.  

 

Gjør det enklere å drømme seg vekk

Selv om boblebad alltid er behagelig i seg selv, vil det aldri være feil å skaffe seg en bedre sittestilling. Se for deg følelsen av å la klærne falle, synke ned i et varmt bad og drømme seg vekk. Det blir langt enklere med en pute i nakken. Kjenn stresset slippe tak og len deg litt ekstra godt tilbake.

 

Finner du ikke en god posisjon i boblebadet vil det ikke være unaturlig å velge å forlate vannet før du egentlig har fått den avslapningen du var på jakt etter. En vond og stiv nakke vil føre til en urolig kropp som ikke klarer å slappe skikkelig av. Plutselig har du den onde sirkelen gående. Du klarer ikke å slappe av fordi du har vondt i nakken, men nakken blir ikke bedre fordi du ikke klarer å slappe av. Skaff deg derfor en støttende pute til boblebadet - vi vet om en sliten nakke som kommer til å takke deg.

 

Kombinert med drikkeholder

Når du kjøper nakkeputer av oss får du drikkeholder med på kjøpet. Genialt, eller hva? Ikke bare gjør de det å finne en komfortabel sittestilling til en lek, med den praktiske drikkeholderen kan du sitte i ro og mak selv når du tørster etter noe godt. For det er vel få ting som slår det å gi kroppen en real omgang velvære mens du nyter noe godt i glasset. Egentiden blir langt bedre om du slipper å strekke eller reise deg for å hente drikken.

 

I boblebadet kan den varme temperaturen raskt gjøre behovet for noe kaldt innabords imminent. Dersom du må ut og hente drikke vil det kanskje være andre ting i huset som plutselig krever din oppmerksomhet. Ved å ha en drikkeholder i boblebadet slipper du å tenke på noe annet enn deg selv. La hverdagens plikter, mas og kjas smelte bort i bakgrunnen ved å lene deg godt tilbake med nakkeputen plassert nøyaktig der du trenger mest støtte. Nipp til en iskald drink og la de varme boblene utføre sin magi på kroppen din. Dette har du fortjent. 

 

PS: Ved å kombinere nakkeputen med en deilig sittepute får kroppen all den hvile den trenger for at du skal kunne samle krefter i boblebadet ditt.

 

 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse