Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Derfor bør du ha en utedusj i hagen

Sommerhalvåret er en tid mange forbinder med vann, både hjemme, på ferie og på hytta eller campingen. Følelsen av å dusje ute er noe mange drømmer om, og ikke bare er det deilig – det er også veldig praktisk!

 

Når dagene blir lengre og solen titter frem tilbringes langt mer tid utendørs. Familien spiser middagen ute på verandaen, barna leker i gresset og boblebadet som står utendørs er hyppig brukt. I den anledning er det perfekte tilbehøret til hagen en utedusj!

 

Hvorfor bør man ha en utedusj?

Listen over grunner til å ha en utedusj i hagen, på hytta eller på campingen er lang. Ikke bare er det helt nydelig å nyte følelsen av å dusje i det fri, det er også særs praktisk uansett om du har boblebad i hagen eller ikke.

 

En avkjølende følelse etter solbading

Etter mange timer i solen kan kroppen både bli klam og varm. Når du sitter og leser en god bok i solen eller gjør hagearbeid kan det være fristende med en deilig dusj i det fri! Det passer også perfekt etter en joggetur eller en treningsøkt i solsteken.

 

Som supplement til boblebadet eller svømmebassenget

Man dusjer stort sett for å bli ren og pen. Dersom du har et boblebad i hagen, er det å dusje før du lar kroppen omkranses av tusenvis av velgjørende bobler, noe man må gjøre. Av hygieniske årsaker er det å dusje før man hopper i badet noe som anbefales på det sterkeste. Når solen står høyt på himmelen er det også en deilig måte å avslutte boblebad-økten på. Vask håret og kjenn den friske brisen mot huden, og så er du klar for å fortsette med dagens gjøremål.

 

Gi barbeinte føtter en skyll

Sko er overvurdert til hagebruk. Slipp føttene ut i det fri og nyt den befriende følelsen av gress mellom tærne. I løpet av en dag blir det mye aktivitet inn og ut av huset for både store og små. Med en utedusj i nærheten vil ikke dette skape hodebry for den som skal ta seg av gulvvasken neste gang.

 

Moro for barna

Barn er nysgjerrige og herlige vesener som evner å se glede i de enkleste ting. En utedusj er en sikker vinner for litt ekstra moro i sommerhverdagen. Bøtter skal fylles, blomster skal vannes og det er alltid moro å løpe igjennom vannet i badetøyet. En utedusj skal ikke undervurderes som en installasjon som bringer mye glede.

 

Mindre kø etter en lang dag på stranden

Etter en lang dag med bading i sjøen, båtturer og leking på stranden, kommer hele familien hjem fulle av sand, salt og inntørket solkrem. Alle skal helst i dusjen først og gjøre seg klar for middag og kveldskos. Med en utedusj er det en ikke-sak, så lenge været tillater det selvfølgelig. Kanskje konkurransen blir størst om hvem som først får dusje i det fri og nyte de siste solstrålene?

 

Velg en praktisk utedusj

Utedusjen skal tåle vær og vind, i tillegg til at den skal være praktisk. Velg en utedusj som kobles direkte til hageslangen. På den måten får du det beste fra begge verdener. Du får varmt vann, de er enkle å installere og langt rimeligere enn alternativet hvor du må koble dusjen til vannledningene i huset. Dette er den absolutt beste og enkleste løsningen.

 

Med en dusj som enkelt monteres og kan stå ute gjennom hele året vil det være minimalt med arbeid fra innehavers side. Alt du trenger å gjøre er å finne ut hvor i hagen du ønsker å ha den, montere på 1-2-3 og koble til hageslangen. Solen vil ta seg av jobben med å varme opp vannet – og på den måten sparer du strøm også. Med et integrert blandebatteri vil du selv kunne bestemme ønsket temperatur på din dusjopplevelse.

 

Se til at du velger en dusj som er støpt i et solid materiale og tåler å stå ute i alt slags vær hele året – det vil lønne seg!  

 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Utemiljø Spørsmål og svar Produkt Tilbehør Pizzaovn Helse Ekstrautstyr