Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Kan boblebad og massasjebad stå ute hele året? | Mspa.no

Visste du at du med et MSpa massasjebad kan bade ute hele året, selv når temperaturmåleren viser -30oC? Det kan du nemlig – og her får du noen grunner til hvorfor du burde ta deg en tur i boblehimmelen, uansett hvilken måned det er!


Hverdagsluksus er noe alle fortjener. Mange har sin egen idé om hva det vil innebære, men vi mener et utendørs boblebad, både på vinter- og sommerstid, er det ultimate eksempelet på hva luksus i hverdagen burde være.

 

Det er et lyspunkt i hverdagen 

Kom hjem fra arbeidet etter en slitsom dag, finn frem badetøyet og koble helt ut i ro og mak. En halvtime i et massasjebad kan brukes til egentid, men også som arena for å prioritere forholdet og kjærligheten. Sett av tid til deg selv eller partneren din med en avslappende stund.

Man tenker kanskje at dersom man tar seg en pause er dette dyrebar tid man «kaster bort», noe som ikke nødvendigvis er sant. Om du har det bra får du mer energi, og med mer energi blir mer gjort! Husk det neste gang du trenger en pust i bakken.

  

Et massasjebad er stressreduserende og godt for leddene

Det at massasjebad bidrar til å redusere stress og fungerer avlastende på leddene er ingen hemmelighet. Derfor er det et viktig poeng at dette verktøyet ikke bare er noe du kan benytte deg av på sommerstid.

Stress er sesonguavhengig, kanskje med unntak av sommerferien hvor livet ofte er en dans på roser. Stress kan skape ubehageligheter i kropp og sjel, så det å ta seg tid til å være litt egoistisk vil være noe de fleste av oss har godt av fra tid til annen. Et massasjebad har dokumentert effekt mot stress. Å anskaffe et Mspa massasjebad er derfor å anse som en investering i forebyggingen av helseplager som følge av stress. Fyr løs med de kraftige dysene som masserer deg til du er mør og god!

 

En god unnskyldning til å invitere til fest

Inviter venner over på utendørs boblebad-fest! Det blir garantert god stemning – sommer som vinter. På sommeren er det bare å fyre opp grillen, finne frem badetøyet og hoppe oppi med noe godt i glasset. Vi anbefaler å gå til innkjøp av noen uknuselige champagneglass og en flytende bar for anledningen – da vil det slippe å være loddtrekning på hvem som må hoppe ut og hente neste runde.

 

I vinterhalvåret er det snøbading som står på menyen etter en bedre middag innendørs, før dere alle finner frem hver deres pelslue, også kalt usjanka, for å holde ørene varme. Dette legger forholdene til rette for en uforglemmelig kveld for samtlige. 

 

Boblebad er moro for ungene

Aktivisering av barna året rundt er viktig, og ikke minst moro. Mindre barn er det greit å tilvennes det å være i vann, og eldre barn trenger kanskje en pause fra nettbrettet? Spesielt på vinterstid hvor det ikke er like populært å være ute. Uansett sesong vil det være en passende tid for familiehygge i boblebadet. Ingen krangling, ingen masing – bare ren skjær moro for hele familien!

 

Få varme i kroppen

På kjølige sommerdager hvor været ikke akkurat skriker «strandvær», eller en vinterdag hvor kulden har satt seg i beinmargen, kan det å synke ned i et bad med behagelige 40 grader være redningen. 

Det å ligge vektløs i vann er godt for såre muskler og ledd, noe mange av oss nordmenn sliter med i dagliglivet. Unn deg litt varme og avlastning av leddene når kroppen verker, både når det er snø på bakken og når hagen er full av plante- og dyreliv. Massasjebad gir deg en god massasje som løsner opp og mykgjør musklene, klare for å møte nye dager.

 

Der har du det altså – bading er sunt, året rundt! 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse Pizzaovn