Fremhevede artikler

Sorter etter tema
MSpa.no
Av
01. november, 2019

Boblebad i julegave?

Julen er like rundt hjørnet, og det er på tide å handle inn gaver til venner og familie. Et boblebad er kanskje ikke det første man tenker på når man tenker gave, men det er faktisk mulig både å ønske seg og å gi bort.

 

Det er ingen hemmelighet at vi bruker mye penger på julegaver i Norge. Det kan man mene hva man vil om, men vi kan alle være enige i at julen handler om å glede andre – uavhengig av hva som står på prislappen.

Nå er det ikke slik at alle har mulighet, eller lyst, til å bruke store summer på julegaver. Det er selvfølgelig helt greit! Men, for de som har lyst, råd og mulighet til å være ekstra spandable i julen er det faktisk mulig å kjøpe et oppblåsbart boblebad i julegave. Det er nemlig ikke så dyrt som man kanskje skulle tro.

 

Lave priser – luksus til folket!

Mange tenker at boblebad er en luksus forbeholdt de med god råd – og i mange år var det vel også slik. Med boblebad i hundretusen-kronersklassen kan man virkelig brenne hull i lommeboken. Heldigvis koster ikke alle boblebad i like mye.

Våre boblebad kommer i flere prisklasser, noe som er fint når man vurderer å kjøpe et lite stykke hverdagsluksus til noen man er glad i. Det rimeligste boblebadet fra vår nettbutikk koster under 6000 kroner. Grunnen til dette er at vi mener pleiende hverdagsluksus skal være for alle.

Selv om boblebadene er såpass rimelige er hver eneste komponent av høyeste kvalitet. Vi er stolte av å ha vunnet flere tester og at vi er Norges mest solgte boblebad – 8 år på rad! Gjennom årene har vi bevist at vi er en leverandør som leverer kvalitet, noe vi til stadighet hører fra våre kunder.

 

Spleiselag er aldri dumt

Selv med overkommelige priser er vi klar over at ikke alle har mulighet til å bruke slike summer nå i julen. Dersom en i familien, din kjære eller en i vennegjengen har en drøm om et boblebad i egen hage – hva med et spleiselag? Det er ikke så dumt, spesielt hvis dere er en stor gjeng.

Det å oppfylle noens drøm er en gave i seg selv. Vet du om noen som har snakket om det å få seg boblebad i en årrekke? Ta en runde i familien eller blant personens venner og spør om noen har lyst til å være med på å gi én stor gave i år.

 

En julegave til seg selv?

Selv om julen er en tid for å glede andre, blir det stadig mer populært å oppfylle sine egne drømmer i denne perioden. Dermed er boblebad kanskje et kjærkomment gavekjøp til seg selv og familien. Mange par har dette som en felles drøm, og velger å ikke kjøpe gaver til hverandre men heller handle inn en felles gave de begge vil dra nytte av.

Det å unne seg et spabad i hagen byr på en avslappende avslutning på en lang dag, et sted å samle nye krefter eller et sted hvor venner og familie kan dyrke vennskaps- og familiebånd.

For oss er det viktig at hverdagsluksus ikke koster gull og grønne skoger. Spander litt ekte luksus på deg selv, enten hjemme, på hytta eller begge deler.  

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse