Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Alfa Forni: Verdens beste pizzaovn?

Alfa Forni er selskapet som utvikler kanskje verdens beste pizzaovner. Med en pizzaovn fra denne italienske familiebedriften, vil du være garantert et vellykket resultat som imponerer like mye som det smaker.

 

Med en pizzaovn fra Alfa Forni kan du skape et statementkjøkken i din hage eller bakgård. Et redskap som naboene vil kaste lange blikk etter, og gjestene dine vil elske. Å bli vartet opp med pizza fra disse ovnene er en opplevelse i seg selv. Er du litt ekstra leken, fungerer disse ovnene også utmerket til å grille eller røyke kjøtt, fisk og grønnsaker. Her kan du la fantasien få fritt spillerom! Les videre for å lære mer om pizzaovnene som hylles av matelskere verden over.

 

Det beste innen innovasjon og tradisjon

Den innovative teknologien går ikke på bekostning av den Italienske tradisjonelle måten å lage pizza på, som italienerne har bragt med seg i århundrer. Dette er en fantastisk miks med det beste fra begge verdener, teknologi og tradisjon, og resultatet er perfekt stekt pizza som du kan nyte. 

 

Det varierer selvsagt mellom de ulike modellene, men jevnt over er ovnene ekstremt hurtige i bruk. Oppvarming fra 0-500 grader kan skje så raskt som på fem minutter hvis du bruker ovnen 5 Minuti, og du kan ferdigsteke en pizza på 60 sekunder. Dette gir deg plenty med tid til overs for å hygge deg med venner og familie! For å spare ytterligere med tid kan du steke så mye som fire pizzaer på en gang i ovnen 4 Pizze.

 

Pizzaovner til hjemmebruk for både nybegynnerne og eliten

Alfa Forni ble grunnlagt i 1977 av Rocco Lauro og Marcello Ortuso, og drives i dag av andre generasjon Lauro og Ortuso. Familiebedriftens visjon er at alle skal kunne eie en pizzaovn, og at dette ikke kun skal være forbeholdt restauranter og pizzeriaer.

Ovnene er utviklet gradvis i over 40 år. Fra oppstarten og gjennom hundrevis av tester og årevis med innovasjon, er dagens resultat trolig markedets suverent beste pizzaovn. 

Avhengig av hvilken modell du går for, er dette ovner for alt fra amatøren til eliten. Uansett vil du merke at forutsetningene dine for å steke den beste pizzaen noensinne ligger til rette med en ovn fra Alfa. 

 

Laget for å vare, tilpasset dine behov

Materialene som er brukt i produksjonen av Alfas pizzaovner er selvfølgelig av ypperste klasse. Det er ikke noe problem å la pizzaovnen stå ubeskyttet i hagen eller i bakgården, for den tåler all slags vær og vind. Det er likevel smart å ha et trekk til pizzaovnen for å slippe å rengjøre den så ofte. 

 

Alfa Forni har virkelig fått til å skape et lekkert design ut av et tradisjonelt redskap som det en ovn i utgangspunktet er. Du kan velge blant mange farger og fasonger, ut fra dine ønsker og behov. Du kan få din pizzaovn integrert i benkeplater og bord hvor som helst på ditt utekjøkken – eller du kan ha det frittstående montert på en benk med hjul som gjør den praktisk og mobil.

 

Kjøp Alfa Fornis pizzaovner og tilbehør hos Spaxo

Spaxo er stolt leverandør av Alfa Forni, og vår bestselger er 4 Pizze med bord, som kan lage fire pizzaer på 90 sekunder. Vi leverer også tilbehøret du trenger, som pizzaspader, kuttere, skraper og forkle.

Produktene er kjent fra Sommerhytta og HVER GANG VI MØTES på TV2 og Camp Culinaris på TV3. 


Ønsker du mer informasjon om ovnene fra Alfa, eller trenger du litt veiledning i valg av modell som passer til dine behov? Uansett hva det skulle være – ta kontakt med oss i Spaxo, så hjelper vi deg mer enn gjerne!

 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Utemiljø Spørsmål og svar Produkt Tilbehør Pizzaovn Helse Ekstrautstyr