Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

Badesalt - Her har du våre favoritter | Mspa.no

Badesalt i badevannet kan virkelig heve badeopplevelsen i ditt utendørs spabad. Det finnes en haug med deilige dufter å velge mellom – her har du våre favoritter.


Aromaterapiprodukter gir et fnugg av luksus til spaopplevelsen i eget hjem. Velvære er noe vi alle burde unne oss fra tid til annen, og den perfekte duften kan variere fra anledning til anledning. Her er våre utvalgte dufter av badesalt, hvor alle kan finne sin favoritt!

 

En fusjon av kokosnøtt og vanilje

Kokosnøtt og vanilje – en herlig kombinasjon som gir assosiasjoner til tropene. En skikkelig ferie på boks med andre ord! Med denne aromaterapien i badevannet er det bare å lukke øynene og drømme seg vekk. Kombinasjonen av de to søte duftene passer utmerket for en spadag med egenpleie akkompagnert av musikk med myke rytmer.

Spazazz – Coconut Vanilla

 

Terapi for såre muskler

Noen ganger trenger musklene litt ekstra oppmerksomhet. Spesielt dersom du har et yrke med mye tunge løft eller du har gjort en ekstra innsats på trening. For såre muskler anbefaler vi Muscle Therapy. Denne kombinasjonen av varmt og kaldt gjør underverker etter en lang dag, så da er det bare å lene seg tilbake og kjenne stresset fordufte med boblene.

Spazazz – Muscle Therapy

 

Forførende duft for deg og din kjære

Denne kjærlighetsdrikken av en aromaterapi er perfekt for å ta parforholdet til neste nivå. Med Seduction i badevannet setter du stemningen for en romantisk aften med den du er glad i, et pusterom fra hverdagen og en time eller to i kjærlighetens navn. Alle par har godt av å sette av litt tid til hverandre fra tid til annen uten forstyrrende elementer. I et utendørs boblebad vil alt dere føler være behagelig bobleterapi og den gode stemningen dere imellom.

Spazazz – Seduction  

 

Duften av nyplukkede blomster

Kjenn på vårfølelsen hele året med den deilige lukten av blomster. Denne aromaterapeutiske duften har flust med bruksområder! Fresh Cut Flowers kan egentlig brukes til det aller meste – alt fra å la romantikken blomstre, alene med en god bok eller bare å flyte til mens du kjenner hverdagens strabaser slippe taket. Den er laget av naturlige ingredienser og kan fort bli en naturlig del av hverdagen.

Spazazz - Fresh Cut Flowers

 

På med party-hatten!

En margarita er ikke å forakte, ei heller ikke i duftform! Denne lukten vekker frem minner om Syden-ferie og lystige tider. Med The Mood Margarita i badevannet har du satt stemningen for en uforglemmelig kveld med nære venner med noe godt i glasset. Badesaltet er ladet opp med sitron- og limeduft for at du skal få feriefølelsen inn med sansene.

Spazazz – The Mood Margarita

 

En unik duftopplevelse

Klar for inspirasjon til nye og spennende eventyr? Det er dette Moonshine Whiskey byr på. Aromaterapien avgir en behagelig duft som øker badeopplevelsen i ditt utendørs spabad. Dette er helgefølelsen på boks, og den kan selvfølgelig brukes hele uken! For de voksne er dette en god stemningsskaper både når vennegjengen er samlet eller det er tid for å skape minner med partneren. Den vil garantert være en naturlig ingrediens når du skal kose deg litt ekstra.

Spazazz – Moonshine Whiskey

 

En feiring av livet

Synk ned i et varmt boblebad med gode venner og hev et glass for livet. For hva sier ikke «skål!» mer enn en latter som sitter løst og boblende venner med gode historier? Dette er duften som tas ut til enhver festlig anledning, eventuelt hver dag – for deg som anser hver dag som en fest! Badesaltet avgir en nydelig feststemt lukt av friske bær, som i grunn passer like godt til alle årstider.

Spazazz – Celebrate

 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Utemiljø Spørsmål og svar Produkt Tilbehør Pizzaovn Vannkjemi Helse Ekstrautstyr