Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

7 grunner til at boblebad + høyttalere = sant

Du lener deg tilbake i stillheten og lar varme bobler massere kroppen. Men plutselig blir kanskje stillheten litt vel ... stille? Her er 7 grunner til at ethvert boblebad burde ha en høyttaler i nærheten. 

 Å nyte stillhet og ro i et varmt boblebad er deilig nok det – men tenk om du heller kunne slappet av til lyden av regn, fossefall eller fuglekvitter? Eller kanskje du bare er ute etter litt moro i boblebadet med favorittsangen din på full guffe? Uansett hvilken stemning du er ute etter vil en høyttaler laget spesielt med tanke på utendørs bruk være med på å underbygge riktig tone.

MSpa fører høyttalere fra HTX Sport. Her får du velge og vrake i lekre farger. Høyttalerne har over 17 timers spilletid for musikk, Bluetooth muligheter med NFC teknologi, AUX-inngang til telefoner uten Bluetooth og selvfølgelig et sprutsikkert deksel og en beskyttende kappe rundt hele høyttaleren. Høyttaleren er i høy kvalitet og lyden er ypperlig for utendørs bruk.

Usikker på hvordan en høyttaler kan være med på å heve boblebadopplevelsen? Her er 7 måter musikk gjør nettopp det.

 

1.Musikk gjør deg kreativ

Noen gang hatt behov for å finne løsningen på et problem? Eller kanskje du skal holde en tale snart, men så kommer du bare ikke på noe som helst å si. For å få fart på fantasien kan det være lurt å koble helt ut for en liten stund. Du vet hva de sier, det tar mye lenger tid å koke vann dersom du konstant stirrer på kjelen. Å løse en oppgave eller et problem tar også ofte lenger tid dersom du henger deg helt opp i det.

Len deg heller tilbake, ta deg et boblebad og skru på noen vakre toner. La musikken transportere deg til et annet sted, og før du vet ordet av det kan det hende fantasien blir vekket til live.   

 

 2.Du blir mer avslappet av musikk

Dersom du allerede har investert i et boblebad vet du å sette pris på litt luksus og velvære. Likevel skal det så lite til før stress og mas kryper seg innpå deg igjen. I stillhetens ro finner slitsomme tanker deg lett. Ved å skru på litt bakgrunnsstøy eller kanskje en rolig spilleliste vil du stenge ute alt annet enn her og nå.

Er målet å nå en meditativ tilstand i boblebadet bør du fokusere på instrumental musikk. Sangtekster har en tendens til å gripe vår oppmerksomhet mer enn musikken i seg selv. Dersom du heller bare ønsker å slappe av har du kanskje noen favorittsanger som er rolige og behagelige. Sett på disse, nynn med og kjenn at skuldrene senkes og pannen glattes ut.

 

3.Tiden går fortere med musikk i bakgrunnen

Noen av oss har alltid mye på agendaen. Det skulle vært flere timer i døgnet, for dagen strekker rett og slett ikke til. Da kan det være vanskelig å sette av tid til seg selv, men det er nettopp disse menneskene som trenger denne egentiden aller mest.

Det kan virke stressende å skulle slappe av i snaue 30 minutter, og tiden snegler seg kanskje av gårde der man sitter i boblebadet og prøver å nyte livet. Det er for mange andre ting som venter på deg, og du vil bare komme i gang. Setter du på litt musikk, vil du lettere slappe av. Før du vet ordet av det har du fått koblet av litt. Hvem vet – kanskje finner du ut at egentid faktisk fortjener prioritering også?

 

5.Enhver fest må ha riktig musikk

Boblebadet er ikke kun til for ro i sjela – det kan faktisk være det perfekte midtpunktet for en real fest. Hagefest og grillfest blir desto bedre om sommeren dersom du har et boblebad i hagen. Vinterens afterski kommer også til å bli langt mer minneverdig dersom festlighetene kan avsluttes i et varmt boblebad omringet av kald vintersnø.

Er det noe alle vet, så er det at musikk er avgjørende for enhver fest. Er det du som skal arrangere, bør du lage en perfekt spilleliste for dine venner. Hva liker de og hva liker du? Har dere noen sanger som alltid spilles når dere møtes? Her er det bare å kjøre på med høyt volum og god stemning. Pass opp for naboklager!

 

5.Høyttalere trenger ikke bare spille musikk

Når du ligger og dupper i boblebadet ditt, kan du enten bruke anledningen til ro og fred, eller du kan multitaske dersom det er å foretrekke. En høyttaler spiller nemlig ikke bare musikk – den kan også brukes til å lytte til så mye annet.

Har du gått glipp av nyhetene, kan de spilles av mens du nyter tiden i boblebadet. Eller kanskje du har begynt å høre på en podcast? Da er dette et ypperlig tidspunkt for å komme frempå her. Leser du for lite bøker? I boblebadet blir papir raskt vått, men lydbøker kan du høre på uten problem.

 

Det finnes ikke mangler på grunner til at en høyttaler gjør seg svært godt til boblebadet ditt. Med HTX Sport sin høyttaler vil boblebadopplevelsen bli bedre enn aldri før.  

 

 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Utemiljø Produkt Spørsmål og svar Tilbehør Pizzaovn Vannkjemi Helse Ekstrautstyr