Fremhevede artikler

Sorter etter tema
Mspa.no
Av

6 produkter for hverdagsluksus du burde ta deg råd til

Selv om vi står opp tidlig, går på jobb, henter barn og lager middag så må vi ikke glemme å ta vare på oss selv. Alle har rett til å unne seg litt hverdagsluksus. Det behøver heller ikke å koste skjorta. Her kommer åtte tips til produkter som skaper luksus i en travel hverdag. 

 

Mange opplever at hverdagene fylles med hektiske gjøremål. Vi danner oss faste rutiner, og følger klokka slavisk i håp om rekke alt det viktige som skal gjøres. Når fredagen endelig kommer er man sliten etter en lang uke, og man har kanskje ikke overskudd eller krefter igjen. Helgen blir derfor satt av til å lade opp batteriene og før du vet ordet av det, er det plutselig mandag og på’n igjen! Vi glemmer dermed å nyte livet. Små gleder gir oss mer energi og trivsel, noe som igjen bidrar til at stressnivået senkes. Har du behov for å senke skuldrene? Les videre.

 

1. Duftlys

Noe alle bør ha i hjemmet sitt er duftlys. Dette er verken dyrt eller vanskelig å få tak i, og det finnes utallige varianter og dufter på markedet. Lukt er en bevisst sanseopplevelse som fanger opp stimuli, og kan derfor påvirke hvordan vi føler oss. Frisk opp tilværelsen med lukten av friske bær og blomster, eller kanskje foretrekker du noe søtt? Mulighetene er mange.

 

2. Hudpleie

Huden er kroppens største organ, den har som oppgave å beskytte oss mot infeksjoner. Det er derfor svært viktig å ta vare på huden og gi den litt ekstra pleie i hverdagen. En god skrubb kan brukes for å fjerne døde hudceller slik at nye kan komme frem og gi huden ny glød. De beste skrubb-produktene inneholder små korn som kjennes behagelig mot kroppen. Bruk gjerne skrubb i dusjen og smør deg inn med en mild fuktighetskrem til slutt. Garantert spa-følelse på badet hjemme!

 

3.Manikyr og pedikyr

Vi bruker hendene våre mye i løpet av en dag, men alle er ikke like flinke til å ta vare på neglene sine. Det er like viktig for menn som det er for kvinner å stelle neglene da dette er noe andre ofte legger merke til. Skaff et manikyrsett og stell neglene hjemme eller dra til en neglesalong og slapp av mens profesjonelle gjør jobben for deg. Kvinner ønsker kanskje å prøve ut forskjellige neglelakker. Negletrender og farger endrer seg gjerne med årstider, men finn en farge som står i stil med din hudtone eller gå for en klassisk nude. Menn kan stelle neglene, trimme og file de korte før de smører neglebånd med en fuktighetsgivende olje. Dette vil gi en ren og fin look. Et annet tips for fine og sterke negler er å sørge for at kroppen får nok B-vitaminer.

Føttene våre gjemmer vi ofte i sko og sokker, men det betyr ikke at de ikke trenger pleie. Hva med et fotbad hjemme? Kanskje din kjære kan gi deg en etterlengtet fotmassasje hvis du spør pent.

 

4.Parfyme

Det finnes et hav av dufter i kosmetikkbutikkene. Hvilken parfyme som lukter godt er svært individuelt. Det er også slik at samme duft kan lukte forskjellig på ulike personer. Finn din duft og velg gjerne ut en type du foretrekker på dagtid, og en annen type til spesielle anledninger. På kveldstid og fest kan du gjerne gå for en mer intens og krydret variant. Lukt gjør ikke bare noe med deg selv, men det vekker også positive følelser hos andre rundt deg. Hva er vel bedre enn å få komplimenter for at man lukter godt? Det motsatte er uansett ikke like hyggelig..

 

5.Boblebad

Mange forbinder boblebad med spahotell og ferie, men du kan faktisk få ditt eget boblebad hjemme. Det trenger ikke koste deg alle sparepengene og du kan velge mellom flere varianter og størrelser. Uansett om du har plass i hagen, eller på balkongen, vil boblebadet gjøre at du har noe ekstra deilig å se frem til etter en lang arbeidsdag. Skru på boblene, ta med en god bok og fyll opp rødvinsglasset på en tirsdag. Mer avslappende blir det ikke!

 

hverdagsluksus2

 

 6.Frisør

Noen ganger har vi behov for å fornye oss litt, og da kan det lønne seg å bestille en klippetime. Visste du at frisører tilbyr hodebunnsmassasje? Dette kan du booke alene eller spørre om å få i tillegg til klipp. Massasjen gjøres enten ved vasken eller i frisør-stolen med balsam eller hårkur. Ikke bare er dette bra for blodtilførselen til hjernen, men det er også ekstremt behagelig. Sjansen er stor for at du dupper av under behandlingen.

 

 

Har du noen spørsmål? Kontakt vårt kundesenter her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Populære temaer

Inspirasjon Spørsmål og svar Utemiljø Produkt Tilbehør Helse